MER INFORMASJON - KLIKK HER

Hvordan det hele begynte

Historien om Lampenwelt Gmbh, firmaet hvor Walter Neumüller og de to brødrene Thomas og Andreas Rebmann er daglige ledere, strekker seg helt tilbake til 1999. I dag vet de begge, at de på det rette tidspunktet tok en lys beslutning og at veien til målet har blitt til sammen med mange dyktige personer.

Vår logistikk: Hver vei fører til kunden

I 2012 startet driften av det nye logistikksenteret til Lampenwelt opp. Vårt mål: En bedre og raskere leveringsdyktighet og høyere kapasitet. Resultatet: En høymoderne, innovativ og effektiv logistikk.

Medarbeiderne: Vår suksessfaktor

Vi vet dette: Med stor sannsynlighet er den største suksessfaktoren til Lampenwelt (som lampegiganten er en del av) medarbeiderne våre. Hva nytter det med høye mål, dersom ingen er til stede for å leve opp til målene?! Helt siden oppstarten av Lampenwelt råder det i dag blant de 240 medarbeiderne de samme verdiene som fra begynnelsen.

Kundetilfredshet som første bud

Kundeservice betyr å ha to åpne ører for enhver kritikk fra kundene. Kundeservice er et spørsmål om imøtekommenhet, vennlighet, kompetanse og gleden ved å jobbe med mennesker. Helt fra starten av har Lampegiganten.no levd og åndet for god service for kundene og det gjør vi fortsatt.
Les mer

Lamper og lys for et nydelig hjem, arbeidsplass og hverdagsliv
Fascinasjonen for lyset, dets design og effekt samt den raskt utviklende teknologien er en av hjørnestenene i Lampegiganten.no, Skandinavias største Online-handel for lamper og belysning. Produktsortimentet vårt på over 30 000 artikler tilfredsstiller både privat- og bedriftskunder.

En bekymringsfri og fordelaktig handel

Handel på internett uten risiko – det tilbyr vi i Lampegiganten.no. Negative opplevelser ved å handle på nett, for eksempel ved at man har tapt pengene eller er misfornøyd med produktet, kan bidra til at man er skeptisk til å handle online. Hos oss vil vi gi en ukomplisert og trygg service som er rik på fordeler. Dette vil sørge for at du for en god og positiv opplevelse av handelen hos Lampegiganten.no.

Priser som gjør oss stolte

Anerkjennelse for prestasjonene våre fyller oss med glede og takknemlighet. På den måten vet vi, at vi er på den rette veien mot å tilfredsstille alle våre kunder. En av de største utmerkelsene for oss er derfor kundetilfredshet, her er vi så heldige at vi får positive tilbakemeldinger hver eneste dag.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.