MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Activestore.no er en norsk nettbutikk som har hovedkontoret i Trondheim. Selv om de fører sportsmerker for flere produsenter er deres hovedfokus på varemerket Under Armour. Det er en av de hurtigvoksende sportsmerkene i verden og er av svært høy kvalitet.

Hva de selger

I nettbutikken finner du et stort utvalg av treningsklær. Enten du ser etter jakker til bruk under trening eller komfortable fritidsklær finner du det på activestore.no. Videre fører activestore.no et bredt utvalg av bukser, tights, singlet og gensere for både menn og kvinner. På activestore.no finner du dessuten et bredt utvalg av sko som er laget av materialer som resulterer i god passform og godt behag for føttene dine.

I tillegg til klær og sko har activestore.no også en hel seksjon som er dedikert til tilbehør både under trening og fritid. Alt fra hodelykter fra Under Armour til solbriller fra kvalitetsmerket Majesty.

Selv om de fleste produktene som tilbys på activestore.no ikke er markedets billigste har de ukentlige tilbud på produktene, som gjør at du kan sikre deg de samme gode produktene til reduserte priser.

Frakt og Levering

Ved bestilling på activestore.no er du sikret en rask og effektiv levering. Du kan velge mellom tre ulike leveringsmetoder. Klimanøytral Servicepakke, Minipakke og MyPack. Hvis valget er Minipakke er leveringen helt gratis. Hvis du velger Klimanøytral Servicepakke eller MyPack koster det 79 kroner, men da inkluderer det sporing. Med sporing kan du følge hele leveringsprosessen fra lageret og til utleveringsstedet. Det tar normalt 2-6 virkedager før bestillingen ankommer, og du vil da motta en SMS eller en hentelapp som du må benytte for uthenting av bestillingen din.

Du har 14 dagers returrett ved mottak av bestillingen. Det gjør at du enten kan bytte hele eller deler av bestillingen, eller du kan be om en tilbakebetaling av returen. Du må ved en retur benytte angrerettskjemaet som ble sendt sammen med bestillingsbekreftelsen.

De eneste produktene som aldri kan byttes eller returneres er undertøy og bikiniunderdeler. Det er av hygieniske årsaker.

Kundeservice

Du kan kontakte nettbutikken på telefon alle hverdager mellom kl. 10.00 og 14.00. Det som kan være mer hensiktsmessig er og sende en epost der du får svar innen veldig kort tid. Du kan dessuten komme i kontakt med nettbutikken både via Facebook og Instagram.

Activestore.no samarbeider med Klarna, noe som gjør at du kan motta en faktura med bestilling som har en betalingsfrist på 14 dager. Etter gjennomgang av en liten kredittsjekk kan du dessuten delbetale for bestillingen. I tillegg til Klarna kan du også betale med de mest vanlige bankkortene og kredittkortene.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.