aliexpress-logo
MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Aliexpress.com er et av verdens største nettbutikker. Med over 25 000 ansatte og over 100 forskjellige kontorer er dette en nettbutikk som er dominerende innen netthandel. Med en omsetning på flere milliarder årlig har de et stort utvalg av alt du kan tenke deg.

Hva de selger

Selv om aliexpress.com ikke er på norsk er det mange nordmenn som handler i nettbutikken. Hvorfor? På grunn av at aliexpress.com ikke bare er markedsledende på produkter, men også på pris. I motsetning til mange andre nettbutikker er aliexpress.com en markedsplass der grossister og fabrikker kan selge sine produkter direkte til forbrukerne. Det er det som gjør det mulig å presse prisene ned til det minimale.

Av det du kan bestille fra aliexpress.com er klær og mote, mobiltelefoner, reiseartikler og helse og skjønnhetsprodukter. De har dessuten et omfattende utvalg av klokker og smykker billig. I tillegg til dette utvalget er elektronikk noe mange velger å kjøpe på aliexpress.com. Aliekspress.no er også kjent for sitt store utvalg av alt fra datamaskiner til komponenter til utstyr for bil og motorsykkel samt kjøkkenredskaper.

Frakt og Levering

Siden du på aliexpress.com kjøper produktene fra ulike grossister kan det variere litt med leveringstider. Det som derimot er veldig positivt er at selv om bestillingene kommer direkte fra kina kan du via China Post motta produktene helt gratis. Leveringstiden på dette alternativet er på 19 til 31 dager. Om du velger AliExpress Standard levering så er leveringstiden litt kortere, men da tilkommer det et lite gebyr på $2.66.

For $2.73 kan du med ePacket-alternativet spore pakken. Siden bestillingen kommer langveisfra kan det være det mest praktiske. Det bidrar til at du derfor kan følge leveringsprosessen, og alltid ha full oversikt over hvor bestillingen din er i verden. For mange kan det også være praktisk med bud-alternativet EMS som har en leveringstid på mellom 14 og 28 dager, og da er også sporing inkludert.

Kundeservice

Siden du bestiller direkte fra grossist kan betingelsene være forskjellig, og derfor anbefaler aliexpress.com at du først snakker med grossisten om retur av produktet. Kommer du ikke noen vei med det, og føler retten er på din side kan du henvende deg til aliexpress.com og se om det er noe de kan gjøre.

Alle grossistene har tilgang til en Chat-funksjon slik at du kan se om de er pålogget eller avlogget. Er de derimot pålogget kan du chatte med dem direkte, og motta svar innen kort tid. Siden aliexpress.com bare er en markedsplass har du ikke tilgang til mange kontaktalternativer. Det aliexpress.com har er et kontaktskjema i nettbutikken der du kan komme med forespørsler. Regn med at det kan ta litt tid for svar da det i mange tilfeller kan være mange henvendelser på vent.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.