MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Butikkjeden Allsaint er et britisk motehus, men har flere fysiske butikker verden over, samt nettbutikken allsaint.com. Dette motehuset etablerte den første butikken i 1994.

Hva de selger

De fleste har nok fått et stort forhold til denne butikkjeden gjennom flere turer til London, men det er dessuten flere som velger og handle sine favorittplagg i nettbutikken. De har dermed ikke behov for å ut og reise, og kan handle direkte fra hjemmet sitt.

På allsaint.com finner du det akkurat samme utvalget som ofte kjennetegnes med bikerjakker, skarpe klær, samt tilbehør for menn og kvinner. Det som gjør klær fra allsaint.com så unikt er det stilige, røffe og tidsriktige designet. I tillegg til å finne de velkjente jakkene kan du også bla deg gjennom kataloger med et bredt av kjoler, bukser, t-skjorter, undertøy og sko. Videre finner du et bredt utvalg av bager, lommebøker, vesker, samt mange andre produkter som vil gjøre deg veldig moteriktig.

Frakt og Levering

Det er helt gratis levering ved bestilling over 150 pund. Skulle du bestille under det beløpet tilkommer det en liten leveringskostnad som varierer fra 4.95 til 5.95 pund, avhengig av leveringsmåte.

Selv om bestillingen blir sendt fra lager i England er den både rask og effektiv. Etter bestilling kan du normalt forvente at bestillingen ankommer utsendelsesstedet ditt innen 3-5 virkedager. Det er viktig å merke seg at bestillinger over 350 kroner av tollpliktige, og derfor kan det bli litt forsinkelser ved tollbehandling. Det kan dessuten bidra til at du må betale tollgebyr og moms på kjøpet.

Når bestillingen har blitt sendt vil du motta en epost med et sporingsnummer. Det gjør at du kan følge leveringsprosessen fra den har blitt sendt til den ankommer utsendelsesstedet.

Fra dagen du mottar bestillingen har du 28 dagers returrett. Du kan enkelt bytte hele eller deler av bestillingen. For å ha rett på full refundering av bestillingen din må den bli returnert innen 14 dager. Hvis refundering er det du ønsker må du belage deg på og vente 5 til 10 virkedager før den er behandlet og betalingen er sendt til deg.  Det er noen få retningslinjer du må følge ved en retur. På kjoler må blant annet merkelappen være intakt. Det samme gjelder produkter som er laget av skinn.

Kundeservice

Du kan betale med de fleste store bankkortene. Du kan også betale ved å benytte PayPal. Som en av få nettbutikker kan du dessuten velge Amazon-betaling. Hvis du har vært i en av de fysiske butikkene eller har mottatt et AllSaints Gavekort kan du også betale med det.

En av de mest hensiktsmessige måtene og kontakte nettbutikken på er epost som du får svar på i løpet av kort tid. Du kan også ringe til nettbutikken for mer personlig hjelp.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.