5 råd til deg som skal kjøpe nytt undertøy

Her kommer 5 tips som det er verdt å ha i bakhodet når du skal kjøpe undertøy

1. Lær deg størrelsen din på nytt

Visste du at så mange som 80% bruker feil BH størrelse? Feil BH fører både til ubehag og langvarige fysiske problemer. Vi er vanedyr så når vi finner en BH som vi synes passer kjører vi på med den, år etter år. Derfor har du mye å hente på å finne frem målebåndet og for alvor finne ut hvilken størrelse du faktisk har.

2. Hvilken BH-modell passer best til deg?

Det finnes en rekke BH-modeller som har ulik effekt. Husk at nøkkelen er hvordan undertøyet sitter på, ikke nødvendigvis bare hvilken størrelse du velger. Hvilken modell du velger avhenger både av hvilken effekt du ønsker for dine bryster, og hva som passer best til antrekket ditt. Vi har et stort utvalg av både push-up, balconette og bralette. Her er det bare å velge sin favoritt!

3. Finn din stil

Uansett om du er på jakt etter undertøy som er behagelig eller som imponerer, så er det viktig å finne riktig undertøy til riktig anledning. Bygg derfor en undertøyssamling som passer for ulike anledninger. En basic modell er en must i hverdagen, men når helgen nærmer seg med diverse festligheter, reiser eller dater vil man ofte ha det lille ekstra. Velg derfor riktig BH-modell som passer til ditt outfit og velg foretrukket design og detaljer for å få WOW-følelsen.

4. Kvalitet eller pris?

Før du starter jakten etter det perfekte undertøyet er det en god idé å tenke gjennom hvor mye du er villig til å betale. Kvalitet og pris går som oftest hånd i hånd, og det kan derfor være verdt å bruke litt mer penger for å få en BH som sitter bra og holder lenger.

5. Din følelse er det viktigste

Hvis du føler deg komfortabel og sexy i ditt undertøy kommer det til å skinne gjennom. Velg derfor undertøy du er komfortabel i og som du liker. Mote og trender kommer og går så ikke bli for opphengt i av hva andre bruker. Undertøy skal være gøy å handle og morsomme å bruke. Glem derfor alle krav og idealer når du kjøper undertøy. Vi kvinner er skapt ulike, og vi alle vakre og sexy på vår egen måte!