MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Boohoo.com er en engelsk nettbutikk som de siste årene har vokst betydelig i hele Europa. Det som kjennetegner nettbutikken er både et godt utvalg av nyskapende mote og konkurransedyktig priser. Menneskene bak boohoo.com bruker mye tid på å finne de rette designerne, og det har gjort utvalget så unikt som det faktisk er.

Hva de selger

Boohoo.com har et spesielt fokus på unge på utkikk etter moteriktige klær, men du vil også finne et stort utvalg av klær for kvinner og menn. Ved at boohoo.com  kombinerer klær fra både kjente og mindre kjente motehus har de funnet den balansen folk er ute etter. I nettbutikken kan du blant annet finne et bredt utvalg av topper, bukser, t-skjorter, kjoler, undertøy, gensere og jakker. Videre finner du også et bredt utvalg av klær for spesielle anledninger. Boohoo.com fører også en rekke smykker, belter, bager, tilbehør til håret samt solbriller.

Frakt og Levering

Ved å benytte en rabattkode du kan finne i nettbutikken er det hele gratis levering av bestillinger over 500 kroner, og bare 60 kroner ved levering under den prisen. Benytter du ikke rabattkoden koster leveringen 70 kroner til Norge. Det er en relativt rask levering fra lageret i England og til Norge. Normal leveringstid er på opptil 8 dager, men den kan bli litt forsinket om bestillingen må tollklareres. Når bestillingen er sendt fra lageret vil du motta en bekreftelse samt en sporingskode. Med sporingskoden kan du derfor følge leveringsprosessen fra den blir sendt fra lageret og til den ankommer deg.

Fra du har mottatt bestillingen din har du 14 dagers returrett. Du kan bytte inn hele eller deler av bestillingen din, eller du kan få refundert beløpet. Det eneste produktet som ikke kan bli returnert med refusjon er smykker på grunn av hygiene. Det er viktig ved en retur at produktene kommer i originalemballasjen og at den er i perfekt tilstand.

Kundeservice

Nettbutikken har utviklet en størrelsesveileder som vil bidra til at du bestiller riktig størrelse på plaggene. Du kan dessuten betale med vanlig bankkort i nettbutikken, inkludert gavekort eller forhåndsbetalt debetkort. Hvis du har en aktiv PayPal-konto kan du også betale med det.

Selv om du finner de fleste spørsmål og svar i nettbutikken kan du komme i kontakt med kundeservice via Twitter. Du kan også ta kontakt via kontaktskjemaet du finner på nettbutikkens forside. Du vil da motta et svar innen relativt kort tid.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.