10 gode julegavetips til far

Ikke stress denne julen, her finner du mange gode julegavetips til far!

ANNONSE: Denne artikkelen inneholder annonselenker

Er du som de aller fleste finner du det nok litt vanskelig å finne den perfekte julegaven til pappa. Det kan føles nærmest umulig å finne på noe til den som ’har alt’. Vi har samlet en liste med 10 gode julegavetips til far, her kan du finne inspirasjon for den beste julegaven. Les videre for en komplett liste!

Apple TV

Hvem liker vel ikke å se på tv? Men noen ganger er det rett og slett ingenting å se på. Her kommer Apple TV inn i bildet; med streaming fra blant annet Netflix, HBO Nordic, Viaplay og iTunes Movies er mulighetene nærmest uendelige. Følg med på serier som ikke har kommet til norske tv-kanaler enda! Far i huset kan da se på alt fra fotball til BBC Earth med forskjellige apper på Apple TV. Dette er en gave som vil fortsette å gi i lange stunder.

Finn AppleTV hos CDON

Barberhøvel

Hvor ofte har du vel ikke hørt at far har irritert seg over, eller kuttet seg på, en gammel og slitt høvel? Spar ham bryet og kjøp en elektrisk høvel! Disse gir en meget ømfintlig barbering, ofte uten behov for barberskum og vann. Er du imot de elektriske derimot, kjøp en god høvel med et høyt antall blader for en bedre opplevelse av barberingen.

Finn barberutstyr hos Made4men

Skijakke


Vinteren er lang i Norge, men med vinteren kommer ski-sesongen! Kjøp en stilig skijakke som både puster og varmer. Pappa kommer til å takke deg etter bare noen minutter på skiene.
Finn skijakker hos Sportamore

Nettbrett

De fleste nettbrettene på markedet er nå så teknisk avanserte at de kan nærmest erstatte en datamaskin. Med et nettbrett kan far ringe både barn og barnebarn på Skype, se og lese nyheter, spille og holde seg oppdatert på Facebook. De mest populære og brukervennlige nettbrettene er nå iPad (Pro og Mini) og Samsung Galaxy Tab.

Finn iPad Pro hos Dustin her

Klokke

En klokke er en flott gave til den som har alt, eller bare den som er glad i klokker. Liker han Superman? I så fall anbefales klokken TW415 av TW Steel; det er nettopp denne Superman bruker i filmen ”Man of Steel”. Er han ikke så stor på dette finnes det et hav av muligheter, men forsøk å finne en klokke som er både stilig og anvendelig – gjerne en som er vanntett.

Se utvalg av klokker hos Bjørklund her

Playstation 4


Playstation er en fantastisk gave til nærmest alle og enhver. Er han glad i fotball kan du kjøpe en pakke som kommer med Fifa, eller om han foretrekker spill som ”Call of Duty” eller ”Assassin’s Creed” er disse ofte også med i pakkeløsninger i butikken. Er far gald i å spille er dette også en flott gave, da du har gode løsninger for fremtidige julegaver her; nemlig spill!

Finn Playstation 4 her hos CDON

Multiverktøy


For den hendige faren i huset er et multiverktøy en flott liten gave. Med et multiverktøy i lommen er det ingenting som ikke kan fikses. Pass på at du finner et multiverktøy av rustfritt stål. Dersom du føler for å gjøre gaven mer personlig finnes det mange steder du kan gravere navn eller beskjeder inn i verktøyet.

Finn multiverktøy hos Milrab

Litt i glasset

En annen koselig gave kan være en god flaske Cognac, whisky eller en vin med fin årgang. Eventuelt kan du kjøpe den drikken han liker best og lage en personlig etikett for den. En flaske med god alkohol er en flott gave til den som har alt, og er du heldig kan du kanskje få et glass eller to selv!

Bokssett med favorittfilmene

For den ultimate tv-slaven kan du kjøpe et bokssett med alle syv sesongene av ”Game of Thrones”, eller kanskje et bokssett med alle James Bond filmene ville være interessant? Et annet alternativ er et gavekort eller medlemskap på Netflix eller HBO Nordic. Med disse kan han se på akkurat det han vil – hvor han vil!

Finn bokssett av filmer hos CDON

En personlig gaveeske

Sist, men ikke minst, anbefales det å lage en personlig gaveeske med alle favoritt-tingene hans. Kjøp en flettet kurv og fyll den med ting som vin og vinpølser, godteri, klær, bøker/blader og annen mat han kan like.