MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Youshop.no er en nettbutikk som ble startet for noen år siden, men er opprinnelig en del av et større selskap som har operert med butikker på nett i over 10 år.

Hva de selger

Nesten uansett hvilket type produkt du ser etter vil du finne det på youshop.no. Denne nettbutikken har spesialisert seg på merkevarer fra relativt ukjente produsenter, uten at det går ut over kvaliteten. Det har derimot resultert i at prisene i nettbutikken er svært lave. Blant annet har youshop.no et utvalg av mobiltelefoner og nettbrett. Hvis du ser etter noe som vil minne deg på at aktivitetsnivået er lavt har nettbutikken også et stort utvalg av smart- og treningsklokker for både menn, kvinner og barn.

En ting kvinner er spesielt kjent for er at de liker og holde hjemmet ryddig og at interiøret passer til husstanden. Det er grunnen til at youshop.no fører en rekke veggklistremerker som vil gi både stuen og soverommene i huset et stort løft. Du finner for eksempel klistremerker som tar seg spesielt ut når det er høytid, som blant annet juleaften. Videre finner du klistremerker som du kan henge på hvilken som helst vegg, og som vil gjøre at rommet ikke ser så tomt ut. Det finner en rekke andre produkter i nettbutikken. Tannhelse- og blekingsprodukter, gadgets og øretelefoner, interiør, bilkamera, sikkerhetsprodukter for hjem og bedrift, samt klær for menn og kvinner.

Frakt og Levering

Med et norsk lager er du sikret en effektiv og rask levering av bestillingen din. Det finnes to leveringsmetoder du kan velge mellom. Det billigste er Klimanøytral Servicepakke som blir levert til nærmeste postkontor, og er helt gratis ved bestillinger over 499 kroner. Under den summen tilkommer det et lite gebyr på toppen av kjøpesummen. Denne metoden inkluderer sporing som gjør at du kan følge leveringsprosessen fra begynnelse til slutt.

Den andre metoden koster bare 149 kroner, og da vil bestillingen komme på døren din mellom 17 og 21. Før utlevering vil du få et varsel på SMS, epost eller telefonoppringning fra transportør. Hvis du bor et sted der denne tjenesten ikke er tilgjengelig eller du ikke har mottatt bestillingen din vil du få en hentelapp i posten slik at du kan hente bestillingen på nærmeste postkontor.

Uansett hvilken leveringsmetode du har valgt tar det normalt bare 1-3 virkedager før bestillingen ankommer. Tar det derimot litt lenger tid er det noe du blir informert om.

Du har 30 dagers angrerett på bestillingen din. Innen disse 30 dagene er det viktig at bestillingen er i originalemballasjen og er i god stand slik at angreretten forblir gyldig. Du skal ha mottatt et angrerettskjema med bestillingen eller som vedlegg sammen med bestillingsbekreftelsen. Har du ikke fått det kan du få utvidet angreretten til 3 måneder, og vil også få tilsendt et nytt fra nettbutikken.

Kundeservice

Du kan ta kontakt med youshop.no på telefon alle hverdager mellom kl. 08.30 og 15.30. I mange tilfeller kan det også være mer gunstig og sende en epost som du får svar på innen svært kort tid.

Youshop.no har dessuten en rekke betalingsalternativer for at det skal være enklest for deg og handle i butikken. I tillegg til at du kan betale med Visakort og Kredittkort kan du også, takket være Klarna, motta en faktura med bestillingen. Du kan også dele opp betalingen om du ikke kan betale hele med en gang.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.