MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Uansett om du ser etter tidsriktige moteplagg eller kunst kan du være sikker på at yoox.com har det. Nettbutikken yoox.com har eksistert siden år 2000, og siden starten har de hatt en økende kundegruppe verden over.

Hva de selger

Yoox.com har et stort utvalg av klær for både menn, kvinner og barn. Det som er veldig unikt med disse moteriktige klærne er designet. Designet er friskt med mange ulike kunstneriske motiver, noe som gjør klærne unike å benytte.

Nettbutikken har også et bredt utvalg av bager, smykker, solbriller, klokker og tilbehør fra ledende designere, som blant annet Dolce and Gabbana, Marni, Michael Kors, Prada og Valentino. Menneskene bak nettbutikken har hatt et kunstnerisk blikk ved henvendelse til leverandørene, og derfor er også produktene som føres svært kunstneriske. Det er noe man blant annet vil merke ved å besøke design- og kunstseksjonen deres. Du kan dessuten bestille en rekke servise, belysning og interiør som vil gi hele hjemmet et stort løft.

Frakt og Levering

Før betaling vil moms og tollgebyr bli kalkulert, og vil bli lagt til prisen på bestillingen. Det resulterer derfor ikke i forsinkelser med leveringen som kan oppstå ved tollklarering. Nettbutikken tilbyr bare ekspresslevering som koster 27 Euro, og det tar derfor bare 1-3 virkedager før du mottar bestillingen.

Du har dessuten hele 15 dagers returrett fra du mottar bestillingen din. Ønsker du å bytte en eller flere produkter kan du derfor gjøre det helt kostnadsfritt Med bestillingen vil det ligge en returetikett som gjør at du kan returnere produktene helt kostnadsfritt. Ønsker du en tilbakebetaling av beløpet for produktene må du beregne 3-7 virkedager for behandlingen av returen, og du vil da motta en bekreftelsesmail på epost når tilbakebetalingen blir gjennomført av nettbutikken.

Kundeservice

På yoox.com vil du finne en størrelsesveileder som sikrer riktig størrelse ved bestilling av klær. I nettbutikken finner du dessuten svar på de fleste spørsmål. Hvis du ikke funnet det du lurer på kan du sende en epost til nettbutikken der du får raskt svar. For at de fleste skal kunne betale i nettbutikken kan du også benytte de største bankkortene og kredittkortene.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.