MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Whiteaway.no er en av Norges største nettbutikker innenfor hvitevarer, støvsugere og husholdningsapparater til hjem. Med et lager på hele 40 000 kvadratmeter i Oslo, er du ikke bare garantert et stort utvalg med også en trygg og rask levering.  Nettbutikken er datterselskapet til et dansk firma med samme navn som ble stiftet i 2003, og som er Skandinavias største tilbydere av hvitevarer på nett.

Hva de selger

I nettbutikken finner du et stort utvalg av hvitevarer til konkurransedyktige priser. Blant annet et stort utvalg av kjøleskap, kombiskap, frysere, komfyrer, tørketromler, samt vaskemaskiner. Videre fører også nettbutikken et bredt utvalg av kjøkkenmaskiner, kasseroller og panner, kaffetraktere, i tillegg til juice- og ismaskiner.

En ting whiteaway.no også har hatt et stort fokus på er å tilby hygieniske produkter. Det er en stor grunn til at nettbutikken har et varierende utvalg som f.eks. barbermaskiner, hårpleie- og velværeprodukter, massasjeapparater og elektroniske enheter, samt blodtrykkmålere, person- og matvekter, babyalarmer bare for å nevne noe.

Frakt og Levering

Ved bestilling på whiteaway.no er du garantert en rask og effektiv levering. Leveringen er dessuten helt kostnadsfritt. Etter du har lagt inn bestillingen og betalt, mottar du først en bekreftelse på epost. Bestillingen blir da behandlet svært rask, og du mottar en bekreftelse med en gang bestillingen er sendt. I bekreftelsen vil det også stå en sporingskode som gjør at du kan velge leveringsprosessen helt fram til den har ankommet deg.

Gratis leveringen tilsier at bestillingen blir levert med PostNord fram til fortauskanten. Normalt vil du motta bestillingen din innen 8 dager om den er lagerført. Hvis du ønsker innbæring av produktene er kostnaden på det fra 495 kroner per produkt. Du kan også bestille både innbæring og montering som koster fra 695 kroner per produkt. Transportfirmaet vil ta kontakt med deg først på SMS og epost for å avtale den endelige datoen. De vil også ringe deg ca. 30 min før de ankommer på den dagen dere har avtalt.

Hvis du har bestilt små elektriske produkter, som blant annet støvsugere, blendere og kaffemaskiner blir de vanligvis sendt med normalt postpakke til nærmeste utleveringssted. Du vil da motta en SMS om når du kan hente bestillingen.

Kundeservice

Du finner masse nyttig informasjon i nettbutikken, men du kan også sende whiteaway.no en henvendelse på epost der du får svar innen kort tid. Du kan også ringe direkte nettbutikken eller henvende deg via Live Chat som er åpent alle dager.

Du kan betale med bankkort og kredittkort i nettbutikken. I samarbeid med Santander Consumer Bank kan du dessuten søke om en Handlekonto med kjøp for over 2000 kroner.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.