MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Weightsless.no er en norsk nettbutikk som tilbyr klær for jenter.

Hva de selger

Selv om weightsless.no er mest kjent for sine jeans og bukser med Puch up, finner du også en rekke andre klær i nettbutikken. Blant annet finner du en rekke modeller av truser og Bh-er, som både har en bra passform, samt er laget av et materiale som sikrer den beste kvaliteten. Når det snart er sommer og sol kan det også være lurt å skaffe seg ny badetøy. Du kan derfor sikre deg noen nye og flotte bikinier fra weightsless.no til konkurransedyktige priser. Nettbutikken har også badedrakter for de som ønsker det.

Siden Norge er et land med varierende værforhold kan det dessuten være fornuftig og fylle opp klesskapet med jakker som tåler det aller meste. I nettbutikken kan du derfor se gjennom flere jakker. Hvis du ønsker jakker med trykk, jakker laget av skinn eller jakker som er vannavstøtende kan du være sikker på at weightsless.no har det.

Frakt og Levering

Når du har lagt inn en bestilling mottar du ført en bekreftelse på epost med all informasjon. Da vil weightsless.no behandle bestillingen med en gang og sende den fra lageret. Det tar derfor normalt bare 2-4 virkedager fra bestillingen går fra lageret til du har mottatt det. Det er helt gratis levering ved bestillinger over 1000 kroner, men under den summen tilkommer det en liten leveringsavgift på toppen av kjøpsprisen.

Når du har mottatt bestillingen din har du dessuten hele 30 dagers bytterett. Ønsker du av en eller annet grunn og bytte til et annet plagg, kan du gjøre det innen den tiden. Byttingen er helt kostnadsfritt.

Kundeservice

De fleste svar finner du i nettbutikken, men om du ikke finner ut det du lurer på kan du henvende deg til weightsless.no. Det går an å kontakte nettbutikken på telefon, men de har derfor utviklet gode svarrutinger for henvendelser via kontaktskjemaet i nettbutikken. Det er grunnen til at du får et raskt svar ved sending av melding via kontaktskjemaet du finner i nettbutikken.

Det er også viktig at alle har muligheten til å nyte alle de flotte plaggene i nettbutikken og derfor finnes det en rekke betalingsmetoder. Det mest vanligste er å betale med Visakort eller kredittkort, men du har også muligheten til å motta en faktura sammen med bestillingen din. Hvis du har bestilt en del produkter med en høy verdi kan det også være mest lønnsomt og dele opp betalingen.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.