MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Nettbutikken wakakuu.com ble startet i 2011. I løpet av bare noen få år har denne nettbutikken vokst til å bli en stor aktør på markedet. Grunnen er at eierne er lidenskapelig opptatt av mote, noe som skimter gjennom i utvalget du finner i nettbutikken.

Hva de selger

Enten du er ute etter stilrene vesker, tidsriktige sko eller moterike klær finner du det på wakakuu.com. Takket være det store utvalget kan du bla gjennom flere hundre forskjellige klesplagg. Blant annet bukser, kjoler, topper, undertøy, jakker og kåper, i tillegg til mye annet. Du finner dessuten et bredt utvalg av vesker og lommebøker som er laget av høykvalitets skinn fra ledende designere. Eksempel på designere er Michael Kors, Malene Birger og Arne.

Sandaler, ballerinasko, flip-flops, støvler og ankelboots er bare noen få av modellene du finner i skoseksjonen. Med sko fra motehus som Filippa K, Adidas, Acne Studios, samt Castaner er du ikke bare sikret god komfort for føttene dine, men også en god og moteriktig stil. Videre fører wakakuu.com et lite utvalg av livsstilsbøker, solbriller, skjerf, hansker, smykker, puter og mange andre produkter du kan dra nytte av.

Frakt og Levering

Det er rask og effektiv levering ved bestilling på wakakuu.com. Normal leveringstid er 4 til 9 virkedager. Den billigste leveringsmåten er postpakke og koster 99 kroner per bestilling. Når bestillingen ankommer postkontoret mottar du en SMS som fungerer som hentelapp. Med postpakke er det inkludert sporing, noe som bidrar til økt trygghet for deg. Hvis du heller velger og få bestillingen tilsendt hjem til deg går det også fint. Du vil da bli oppringt av transportør for avtale om tidspunkt.

Det viktigste er at kunden er fornøyd, og derfor har du alltid 14 dagers angrerett på bestillingen. Angreretten vil gå fra du mottok bestillingen din. Det er viktig at det du ønsker retur av er ubrukt og i originalemballasjen. Du finner returskjema og veileder for retur og bytting, samt en returetikett sammen med bestillingen din. Hvis returetikketen ikke fulgt bestillingen må du kontakt kundeservice for en ny.

Kundeservice

Du kan betale med de fleste store bankkort i nettbutikken. Ønsker du derimot en faktura eller oppdeling av betalingen kan du gjøre det. Du må da først gjennomgå en liten kredittvurdering. PayPal er også en god betalingsmåte som flere og flere benytter seg av.

Kundeservice i nettbutikken er veldig bra. I tillegg til at du kan ta kontakt med kundeservice via Live Chat, kan du også ringe dem mellom kl. 09.00 og 12.00 alle hverdager. En optimal løsning er også og sende en epost der du får svar innen kort tid.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.