MER INFORMASJON - KLIKK HER

OM VPG (Vertical Playground AS)

Vi forsøker fortsatt å holde det ekte.

VPG (Vertical Playground AS) er en spesialbutikk for bratt frilufsliv, med både butikk og nettbutikk. Vi holder stolt til i Oppdal, fjellbygda som byr på trivelige folk og spennende natur.

Historien

VPG startet i en kjellerhybel rundt årtusenskifet, med tre ivrige gutter helt i slutten tenårene som ønsket å skafe seg sportsutstyr til eget bruk. De begynte å importere padle- og klatreutstyr fra Tsjekkia, og ryktet spredde seg. Snart forsynte de både fjellbygda og omegn med ski- og klatreutstyr. Kjelleren ble for liten, guttene ble menn og VPG ble butikk.

De siste ti årene har VPG stadig nådd nye høyder. I 2006 slo vi oss sammen med engrosbedrifen 7Blåner, i 2010 med engrosbedrifen Tindesport. I 2011 ble nettbutikken Park og Pudder nytt familiemedlem. I 2013 kjøpte vi oss inn både i skimerket 4FRNT og skimaker Endre Hals sitt skiprosjekt EVI. Butikken har i samme periode stadig blitt utvidet, og staben av fast ansatte teller nå over 20.

Under denne veksten har det vært svært viktig for VPG å holde fast på grunntanken som startet det hele: Å skafe seg bra utstyr for selv å ha det gøy. Derfor er VPG butikken hvor ansatte har stor troverdighet fordi vi selv er aktive og entusiastiske brukere av varene som selges over disk og nett. Ingen liker å bruke middelmådig utstyr enten det er på topptur med eller uten ski, under klatring, på gjørmete sykkelstier eller i ville stryk. Derfor kjøper VPG kun inn utstyr vi liker selv. Denne kunnskapen og entusiasmen som finnes hos våre ansatte kommer utvilsomt kundene våre til gode.
Vi forsøker fortsatt å holde det ekte.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.