MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Vnp.no er nettbutikken til Vesterålens Naturprodukter AS som både leverer og produserer sine egne omega-3-produkter. Selskapet ble startet i april 1997, og har etter den tid sett seg nødt til å ekspandere til andre land på grunn av en økt etterspørsel. Oljen som brukes i produktene til dette selskapet har blitt hentet utelukkende fra ansjos og sardiner fra Stillehavet, noe som sikrer den aller beste kvaliteten. I Norge selger de sine omega-3-produktene i nettbutikken vnp.no, og har over 200 000 abonnenter fra hele Norden.

Hva de selger

Det er vitenskapelig bevist at omega-3 gir mange gunstige fordeler for kroppen. Ikke bare vil en daglig tilførsel av omega-3 bidra til et bedre syn og et friskere hjerte, men vil også gjøre skjellet ditt mye sterkere. I nettbutikken finner du derfor et stort utvalg av omega-3. Blant annet finner du Fri Flyt som er en av deres bestselgere.

Du kan også bestille Fri Flyt Flex som også inneholder vitamin C, D og E. De ulike omega-3-produktene kommer med forskjellige antall kapsler. Dette er produkter som virkelig er anbefalt, og derfor kan du enkelt bli abonnent, noe som er billigere enn å kjøpe enkelte produkter. Det betyr at du vil få dine omega-3 direkte hjem i postkassen i henhold til de abonnentsløsningene du har valgt. Videre fører også vnp.no melkesyretabeletter og hudpleietabeletter som vil gjøre huden din både myk og vakker, samt et lite utvalg av kosmetiske produkter.

Frakt og Levering

Det er helt gratis levering for bestillinger over 500 kroner. Under det tilkommer det en liten leveringskostnad på toppen av kjøpsprisen. Når du har lagt inn en bestilling vil den bli behandlet med en gang og sendt direkte hjem til deg. Leveringstiden er derfor veldig kort. På «Mine Sider» kan du selv velge om du ønsker å bli abonnent samt løsningen som passer deg best. Du vil deretter motta produktene dine i henhold til løsningen du har valgt.

Du har 14 dagers angrerett fra dagen du mottok bestillingen din, og kan derfor ønske et bytte eller pengene tilbake. Det kan være lurt å undersøke bestillingen din med en gang du har mottatt den for å avdekke eventuelle feil og mangler.

Ved bestilling på vnp.no vil feil eller mangler du oppdager innen seks måneder normalt regnes som en feil som oppsto før du mottok produktene. Du kan både informere nettbutikken muntlig eller skriftene om de feil eller mangler du oppdager. Det er viktig at du gir beskjed så fort som mulig etter du har oppdaget det. Hvis du ønsker et kjøp skal heves ved reklamasjon kan du få tilbakebetalt hele kjøpsbeløpet, samt frakten.

Kundeservice

Du finner masse informasjon i nettbutikken, både om de gunstige effektene av produktene samt generelle spørsmål og svar. Har du noen andre forespørsler kan du ringe alle hverdager mellom kl. 08.00 og 21.00. Det som kan lønne seg er derimot og sende en epost der du kan utdype forespørselen din, og du vil da få svar innen kort tid.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.