MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Vita er en av Norges største butikk-kjeder innen velvære og skjønnhet. I tillegg til å ha ca. 200 fysiske butikker har de også nettbutikken vita.no, som er markedsledende i Norge. Med bransjeerfaring helt siden 1981 har de opparbeidet seg en solid erfaring i å tilby det aller beste innen velvære- og skjønnhetsprodukter.

Hva de selger

Uansett hva du behøver innen velvære og skjønnhetsprodukter kan du være sikker på at du finner det på vita.no. Vita.no blir hele tiden oppdatert med nye produkter basert på utvikling og trender. Du finner et stort utvalg av hudpleie, blant annet dag- og nattkrem, fuktighetskremer, kremer som vil gjøre deg yngre og som vil mykgjøre huden din.

Hvis du har behov for ny sminke fra produsenter som Max Factor, Isadora, Essie og mange flere har vita.no et bredt utvalg av det også. En ting som de fleste kvinner ønsker å ta vare på er håret sitt. Det kan være slitt etter mye bruk av farger, og derfor kan det være behov for en liten fornyelse. På vita.no finner du derfor en omfattende katalog av sjampoer og kurer for et mer fyldigere og naturlig hår. I tillegg til alt dette er det egne kataloger med parfymer, kroppspleie, helsekost og en helt egen katalog for menn. Det er også mulig å kjøpe egne gavesett i nettbutikken til en rimelig pris.

Frakt og Levering

Bestiller du på vita.no er du sikret en rask og effektiv levering. Leveringen er faktisk så rask av bestillingen din blir sendt allerede innen 24 timer. Du kan derfor nyte dine nye produkter innen bare et per dager. I nettbutikker skal ting være veldig oversiktlig. Det må til for å skape de beste handleopplevelsene. Det er grunnen til at det er helt gratis levering på alle bestillinger over 599 kroner. Bestiller du derimot under den prisen tilkommer det et lite leveringsgebyr på 49 kroner.

Takket være alle de fysiske butikkene kan du i tillegg hente bestillingen direkte hos dem. Siden det er mange som ikke er like trygge på å handle på nett kan det være en svært praktisk løsning.

Noen ganger er det også behov for en retur av produkter som er bestilt. Det kan være at du ønsker et bytte eller at hele eller deler av bestillingen er skadet. Du kan derfor benytte angrefristskjemaet som fulgte bestillingen. Hvis du bor i nærheten av en Vita-butikk kan du dessuten bytte der hvis produktene er forseglet og i originalemballasjen.

Kundeservice

De fleste svar finner du på vita.no, men ønsker du kontakt med nettbutikken kan du ringe til kundeservice for et raskt svar. Hvis du har en litt lenger forespørsel kan det være mest hensiktsmessig og sende en epost. Selv om det tar litt lenger tid får du svar normalt i løpet av dagen.

Vita.no tilbyr forskjellige betalingsmetoder som sikrer en god og trygg handel. Du kan betale med vanlig bankkort eller kredittkort, men du kan også betale bestillingen med PayPal som er verdens største elektroniske betalingsløsning.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.