MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Den internasjonale nettbaserte butikken VidaXL selger det meste av små og store produkter til kunder verden over. I Norge er de representert med den norske nettbutikken vidaxl.no, og er spesielt markedsledende innen priser.

Hva de selger

På vidaxl.no kan du bla i en omfattende, men spennende katalog bestående av produkter som blant annet leker og spill, kameraer og optikk, kjøretøy og deler. Nettbutikken har rett og slett alt man kan tenke seg for både privat- og bedriftskunder. Selv om de har et stort utvalg av det aller meste så er kategorien for hjem og hage, samt jernvare den aller største.

Ved å tilby produkter som blant annet byggematerialer, elektriske verktøy, belysning, dekorasjoner og utstyr til plen og hage kan du endelig oppnå drømmen om en oppgradering av hjemmet ditt. Andre produkter du finner i nettbutikken er helse- og skjønnhetsprodukter, utstyr for kjæledyr og treningsutstyr. Dette er en svært unik nettbutikk, som i tillegg til å tilby produkter til allerede lave priser også har en auksjonsside for hver kategori. Ved å delta i aksjonen av de utvalgte produktene kan du sikre deg mange produkter til enda lavere priser.

Frakt og Levering

Selv om dette er en nettbutikk som er stor i verdenssammenheng har den en effektiv, rask og gratis levering av bestillinger. Når du har fullført en bestilling mottar du først en bestillingsbekreftelse på epost. Det er viktig at du ser over bestillingsbekreftelsen, og at alt stemmer overens med det du har bestilt.

Vidaxl.no vil etter de har mottatt betalingen behandle bestillingen og sende den fra lageret. Når bestillingen er sendt fra lageret mottar du enda en epost der transportinformasjonen, samt en sporingslink vil stå. Det tar normalt 2 virkedager. Med sporingslinken har du dessuten muligheten til å følge hele leveringsprosessen helt til bestillingen har ankommet utleveringsstedet. Det gir en mye større trygghet for kunden. Det tar vanligvis bare 5-7 dager fra bestillingen har blitt sendt til den ankommer deg.

Nettbutikken tilbyr 14 dagers returrett fra du mottar bestillingen. Det gjør at du både kan se produktene du har bestilt og prøve de. Skulle du ikke være fornøyd er det bare å sende hele eller deler av bestillingen i retur. Skal du returnere er det viktig at produktene har original emballasjen og er i en god tilstand. Hvis du returnerer på grunn av en produksjonsfeil eller at en skade har oppstått i forbindelse med levering er det viktig at du gir kundeservice beskjed om det så fort som mulig.

Du har dermed mulighet til å få full tilbakebetaling for bestillingen eller bytte den inn i et lignende produkt eller et annet produkt.

Kundeservice

Det er viktig at nettbutikken er lett å få tak i. Du kan derfor henvende deg på telefon som er bemannet alle virkedager mellom 09.00 og 13.00. Hvis du heller ønsker å sende en epost kan du det også, og vil da normalt få et svar innen 24 timer.

Du kan dessuten betale med bankkort og kredittkort i nettbutikken. Har du en aktiv PayPal-konto kan du betale med det også. I motsetning til mange nettbutikken kan du ved bestilling på vidaxl.no betale med bankoverføring, men da kan leveringen bli litt mer forsinket.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.