MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Verisure

Din alarmbeskyttelse

Den beste karakteren vi kan få er at det ikke skjer noe. Statistikk fra våre kunder viser at innbrudd kan forebygges med 99,9% med skilter og oblater fra Verisure.

Alarmklistremerkene er derfor den viktigste delen av alarmkonseptet fra Verisure. Det avskrekker, og det er den primære hensikten med en alarm. Men hvis noen, mot formodning, likevel bryter seg inn, vet du at du kan stole på teknikken.

Hjemmet ditt beskyttes med dør- og vindusmagneter, kameradektorer og en brannalarm som varsler ved røykutvikling. Om alarmen går tar kameradetektorene en rekke bilder som sendes vår alarmstasjon, uansett om det gjelder brann eller innbrudd.

Tilkoblet alarmstasjon

Din boligalarm er alltid tilkoblet Verisure/Securitas Directs alarmstasjon. Her jobber våre spesialopplærte alarmoperatører døgnet rundt, hele året. Operatørene tar imot både brann- og innbruddsalarmer med bilder fra ditt hjem, og ringer deg umiddelbart om alarmen går.

Med 25 års erfaring er vi spesialister på å tolke og verifisere alarmårsaken og kan raskt finne ut hvilke tiltak som må tas.

Fri vekterutrykning

Får vi ikke avklart situasjonen på stedet, drar en vekter hjem til deg for å utføre en inspeksjon av boligen. Vekterutrykning inngår i abonnementet. I de fleste tilfeller samarbeider vi med Securitas, som har mange års erfaring når det kommer til vektertjenester.

Fjernstyr hjemmet med mobilen

Med Verisure App er det enkelt å styre og ha oversikt over ditt hjem på mobilen, uansett hvor du befinner deg. Slå alarmen av og på, sjekk status, se temperatur og luftfuktighet i hjemmet, og få beskjed når barna kommer hjem eller om det forekommer et strømbrudd. Vi legger hele tiden til smarte tjenester som gjør din hverdag litt enklere og mer behagelig.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.