MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Vakker.no er en norsk nettbutikk som er markedsledende innen salg av parfyme og kosmetikk på nett.

Hva de selger

Nettbutikken vakker.no selger alt av produkter som vil gi utseende ditt et stort løft. Hvis du leter etter en nettbutikk som tilbyr parfyme, sminke og pleieprodukter til en lav pris er dette nettbutikken for deg. Estell Lauder, Prada, Cacharel og Bulberry er bare noen av de verdensledende varemerkene du vil finne i nettbutikken.

Det kan hende at du ønsker en deodorant, sminke til festen eller noe fuktighetsgivende natt- og dagkrem. På vakker.no vil du finne alt det. I bloggen til vakker.no kan du dessuten lese mange flotte tips og nyheter om dagens trender innen sminke, parfyme og kosmetikk.

Frakt og Levering

Visjonen til menneskene bak vakker.no er at det skal være lett og handle i nettbutikken. Det er grunnen til at du bare behøver og konsentrere seg om kjøpsprisen. Bestillingen blir sendt fra lageret i Bergen, noe som sikrer en rask og effektiv levering i hele Norge. Bestillingen blir normalt sendt ut samme dag eller neste. Derfor kan du ta produktene du har bestilt i bruk allerede innen 2-4 dager. Bor du i Nord-Norge kan det ta litt lenger tid.

Alle produktene blir levert med PostNord eller Bring. Du kan derfor velge om du ønsker at bestillingen skal leveres i postkassen din med sporing, eller om du ønsker og hente den på nærmeste postkontor. Takket være muligheten for sporing kan du følge hele prosessen fra den blir sendt fra lageret og til den ankommer postkassen din. Det gir kunden alltid en litt ekstra trygghet siden kunden da kan se hvor i landet bestillingen til enhver tid oppholder seg.

Alle produktene vakker.no fører er av svært god kvalitet, men ønsker du en retur er det bare å ta kontakt med nettbutikken. Du har faktisk 14 dagers angrerett på bestillingen din slik at du kan returnere den og få pengene tilbake. Det er derimot viktig at alle produktene som returneres er ubrukt og i samme stand som da du mottok de.

Kundeservice

I nettbutikken kan du benytte Live Chat slik at du raskt kommer i kontakt med vakker.no. Du kan også kontakte de via kontaktskjemaet i nettbutikken.

Det er viktig at så mange som mulig har en god handleopplevelse på vakker.no og derfor finnes det en rekke betalingsmåter. Selv om den mest vanlige måten er bankkort kan du motta en faktura takket være Klarna. Med Klarna kan du også dele opp betalingen din. PayPal er også mulig å bruke, men da er det viktig at du har en aktiv konto med en positiv balanse.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.