MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Uniwatches.no er en dansk nettbutikk, som er en av Europas ledende tilbydere av klokker til både menn og kvinner. Det er flere gode grunner til å handle klokkene sine på uniwatches.no, blant annet det enorme utvalget med over 2000 ulike klokker fra anerkjente varemerker og til konkurransedyktige priser.

Hva de selger

Uansett hvilken type klokker du ser etter finner du det på uniwatches.no. Calvin Klein, Casio, Hugo Boss, Police og Tommy Hilfiger er alle gode eksempler på kvalitetsmerkevarer nettbutikken fører. Det kan være har sett etter den perfekte analoge klokken til konen eller gullklokke til mannen. Du kan derfor være helt sikker på at uniwatches.no har akkurat det. Videre finner du også et bredt utvalg av blant annet digitale klokker, klassiske klokker, keramiske klokker og sportsklokker som er laget av forskjellige materialer.

Frakt og Levering

Alle bestillingene blir sendt fra lageret som ligger i Norge. Uniwatches.no benytter dessuten bare anerkjente transportfirmaer, noe som sikrer en rask og effektiv levering. Uansett hva vekten på bestillingen er eller hvor mye kostnaden på bestillingen er vil leveringen være helt kostnadsfri. Det at lageret også ligger i Norge betyr at du ikke vil bli pålagt tollgebyr og at moms er inkludert i kjøpsprisen.

Fra dagen du mottok bestillingen har du 90 dagers angrerett. Det betyr at du kan returnere hele eller deler av bestillingen i den perioden, og enten bytte til en annen klokke eller be om tilbakebetaling. Ved en retur er det viktig at produktene er i den standen som du mottok dem, og i originalemballasjen.

Det følger dessuten 2 års garanti på alle produktene. Du kan i løpet av den perioden returnere produktet til nettbutikken eller en av agentene i Norge.

Kundeservice

I nettbutikken finner du masse informasjon om de ulike klokketypene. Det gjør at du får en økt kunnskap om klokkene før, under eller etter et kjøp. Hvis du derimot ønsker kontakt med nettbutikken kan du henvende deg via kontaktskjemaet. Ved å benytte kontaktskjemaet vil du motta et svar innen kort tid.

Du kan betale med de fleste bankkort i nettbutikken. Hvis du ikke har bankkort kan du betale via bankoverføring, men da må du først ta kontakt med nettbutikken får nærmere avtale rundt en bankoverføring.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.