MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om UNIGgardin

Skreddersydde gardiner siden 2006

UNIGgardin ble grunnlagt av Morten Mark i 2006. Fra starten av var fokus klart. Det handler om å levere skreddersydde gardiner i høy kvalitet til en god pris, og samtidig å gi kundene en ærlig handel.

1 million gardiner

Siden 2006 er det blitt til mange gardiner. Faktisk har vi solgt mer enn 1 million gardiner siden butikken åpnet og det er vi stolte av!

Vi har vært så heldige å bli utnevnt til Gazelle av Børsen hele fire ganger; 2011, 2012, 2013 og 2014. Det er vi selvfølgelig kjempestolte over og verdsetter den tilliten som alle våre kunder har vist oss.

Gardiner på mål og gratis stoffprøver

Når du bestiller en av våre gardiner, så blir gardinen produsert presist etter dine mål og ønsker. Ved alle våre gardiner har du i tillegg også mulighet for å gjøre en rekke tilvalg som; farge, betjeningsside, betjeningstype etc.
Stoffets farge og struktur er et viktig element for mange, derfor har vi valgt å tilby gratis stoffprøver på hele vårt UNIG sortiment. Du kan altså bestille opp til 10 stoffprøver, som vi deretter sender hjem til deg innen du bestiller gardinene dine. Helt gratis.

Direkte og hurtig levering

Alle gardiner blir produsert etter kundenes ønsker og sendes direkte fra fabrikken. Det er med på å sikre en rask levering og en optimal leveringsprosess. Den direkte leveringen er med på å holde omkostningene våre nede, noe som gjør det mulig for oss å tilby deg billige gardiner.

Kvalitet er essensielt

Vi bruker veldig mange ressurser på å sikre at produktene våre er de absolutt beste. Det gjør bl.a. at vi stiller høye krav til våre produksjoner. Vi har valgt å bruke anerkjente kvalitetssystemer til alle våre UNIG gardiner. Bl.a. bruker vi systemer fra Benthin, Decomatic, Somfy og Coulisse.

Den gode kvaliteten gjør at vi har valgt å øke garantien på alle UNIG LUX produkter til 3 år.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.