MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Tretti.no har vært en av Skandinavias største nettbutikker innen hvitevarer, husholdningsapparater, personlig pleie, his og hjem en rekke år. Det som har gjort tretti.no så stor er deres store fokus på å tilby produkter fra ledende produsenter til svært lave priser.

Hva de selger

Tretti.no er din trofaste partner når du skal ha noen nye og praktiske apparater til hjemmet. Av merkevarene som tretti.no fører finner du blant annet Bosch, GRAM, Philips, OBH Nordica og mange flere, og alt det til svært lave priser.

I seksjonen for hvitevarer finner du et stort utvalg av blant annet mikrobølgeovner, kjøleskap, fryseskap, kombiskap og ovner. Tretti.no fører dessuten en rekke praktiske husholdningsapparater. Du vil blant annet finne støvsugere, symaskiner, stavmiksere, brødbakermaskiner, kjøkkenkniver, og mange andre produkter som vil gjøre matlaging og rengjøring til en drøm.

I tillegg til alle disse flotte produktene er det viktig for tretti.no at folk tar vare på seg selv, og det er grunnen til at de har valgt å også fokusere på produkter for personlig pleie. Barbermaskiner, hårtrimmere, skjønnhetsprodukter er derfor bare noen av produktene du finner i denne nettbutikken.

Frakt og Levering

Tretti.no har helt gratis levering til alle fortauskanter i hele Norge. Når du har fullført bestillingen din vil du først motta en bekreftelse på epost. Det betyr at medarbeiderne begynner å behandle bestillingen. Når bestillingen har blitt sendt fra lageret mottar du en bekreftelse på epost. Tretti.no samarbeider med PostNord om alle leveringene. I bekreftelsen står det en unik sporingskode som gjør at du kan følge hele leveringen fram til fortauskanten din.

PostNord vil dessuten kontakte deg på SMS eller epost for avtale om levering. De kontakter deg også ca. 30 minutter før de ankommer deg.

Hvis du har bestilt små elektriske produkter, som blant annet støvsugere, blendere, kaffemaskiner, osv. er det noe som vanligvis blir levert med pakkepost, og den vil da bli avlevert til nærmeste postkontor. Du vil da motta en SMS eller epost som du må vise til postkontoret for utleveringen av produktene du har bestilt.

Kundeservice

Du finner masse informasjon i nettbutikken, men om du har en forespørsel kan du ringe på det oppførte telefonnummeret alle hverdager. Det som derimot kan være mer hensiktsmessig er å sende en henvendelse via epost, der du får svar innen veldig kort tid.

Du kan betale med de fleste bankkort i nettbutikken, men har du eksempelvis bestilt på vegne av en bedrift kan du også betale med bankoverføring.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.