MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om oss

TravelBird er den enkleste måten å finne og oppleve din perfekte ferie.
På vår nettside finner du nye ferietilbud hver dag. Å bestille ferien din er lett og å reise er stressfritt, som betyr at du bare kan nyte ferien din fullt og helt.Vårt nyhetsbrev tilbyr deg nøye utvalgte tilbud så ofte du ønsker i innboksen. Du kommer til å oppdage reisemål du ikke har tenkt på før!

Hva du får

Du blir inspirert og får nye idéer til din neste reise, før, etter og mens du er på ferie.
Du blir tilbudt mange, gode, unike og storslåtte reiseopplevelser både fjernt og nær. Vi har mange forskjellige reisetilbud slik at du kan finne et tilbud som passer deg.

Våre reisende

4 mill. + reisende 8 av 10 reisende ville anbefalt oss til sine venner 750 000 + fans på Facebook

Vår historie

TravelBird ble grunnlagt på et loft i 2010 av to nederlandske karer, som hadde problemer med å finne den perfekte ferien. De brukte mange timer på internett for å finne en reise de likte, og samtidig fikk mye for pengene sine. TravelBirds visjon var enkel – det skulle bli lett å finne og bestille den perfekte ferien.

Akkurat nå har vi en nettside i 10 land med over 500 entusiastiske ansatte, som alle jobber ved vårt hovedkontor i Amsterdam. Deres mål er å sørge for at din neste ferie blir en uforglemmelig og stressfri opplevelse.

Kort oppsummert:

2010 – TravelBird ble grunnlagt av Symen Jansma og Dennis Klompalberts 2014 – TravelBird sprer sine vinger og publiserer en nettside i Norge 2014 – Du kan enkelt nå TravelBird via mobilnettsiden 2015 – TravelBird lanserer apper for smartphone og tablet 2016 – Det er nå mulig å lage din egen TravelBird-konto med detaljer fra dine tidligere og fremtidige reiser.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.