MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Topman er en britisk butikkjede som har fysiske butikker i over 20 land verden over i tillegg til nettbutikken topman.com. Selv om nettsiden ikke er oversatt til norsk er det flere tusen fornøyde kunder også i Norge.

Hva de selger

Topman.com har et stort utvalg av klær for menn i alle aldere. Dette er en av få nettbutikken som også samarbeider med nyetablerte, og nokså ukjente designere, noe som gjør utvalget svært stort og bredt. Enten du er på utkikk etter hverdagslige klær, eller flotte dresser og slips til bruk på fest er dette nettbutikken for deg. I tillegg til å satse på nyetablerte designere har de også anerkjente produsenter i utvalget sitt. Blant de finner du merkevarer som Tommy Hilfiger, Calvin Klein og Selected. I tillegg til klær har de også et bredt utvalg av sko som fritidssko, pensko, sandaler, boots både laget i forskjellig materiale og med ulike farger.

Topman.com er en totalleverandør, og derfor har de utelukket praktiske tilbehør. Det er grunnen til at du finner solbriller, belter, lommebøker og bager i nettbutikken

Frakt og Levering

Ved bestilling på topman.com kan du velge mellom standardlevering eller ekspresslevering. Det billigste er standard og har en pris på 6 pund, der leveringstiden er på opptil 8 virkedager. Leveringen er dessuten helt gratis ved bestilling over 100 pund. Ønsker du derimot ekspresslevering koster det 14 pund ekstra, men da er leveringstiden opptil 5 virkedager. Det som er flott med ekspress er at sporing er inkludert i prisen. Du kan derfor spore pakken direkte fra din side i nettbutikken, og følge hele leveringsprosessen fram til den ankommer utleveringsstedet.

Det er veldig enkelt og returnere hele eller deler av en bestilling. Det er faktisk så enkelt at du ikke har behov for å kontakte nettbutikken i det hele tatt. For å returnere bestillingen er det bare å feste returetiketten utenpå esken, og sende den tilbake. Hvis en returetikett ikke fulgte med bestillingen kan du laste det ned fra nettbutikken. Du kan enten be om et bytte eller du kan be om en refusjon. Fra nettbutikken har mottatt returen tar det normalt 7 dager før den blir behandlet og pengene blir refundert til deg.

Kundeservice

Topman.com har en omfattende hjelpeside i nettbutikken der du finner spørsmål og svar på nesten alt. Finner du ikke svaret ditt kan du kontakte nettbutikken blant annet på telefonen. Den er bemannet alle hverdager, og på telefonen kan du få et raskt svar. Det kan også være hensiktsmessig og ta kontakt med nettbutikken via email, der du får svar innen kort tid.

I nettbutikken kan du betale med de mest vanlige bankkortene. Du kan også benytte gavekort i nettbutikken. Hvis du har en aktiv PayPal-konto kan du ta det i bruk også.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.