MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

En av de mest kostbare tingene med å eie en bil er og innkjøp av dekk. Det er ikke uvanlig at dekk koster mangfoldig tusen kroner, og da vil det være bra og ha en dekkpartner som kan tilby helt spesielle priser. Tirendo.no er faktisk en sånn butikk, og tilbyr bildekk for alle kjøretøy fra ledende produsenter til svært gode priser.

Hva de selger

Nettbutikken har direkte avtale med de fleste dekkgrossister, og det er grunnen til at de kan tilby dekk av høy kvalitet til så lave priser. På tirendo.no finner du et stort utvalg av bildekk, MC-dekk og felger som passer kjøretøyet ditt. I tillegg til lave priser fører de også dekk og felger fra legende produsenter, som blant annet Pirelli, Hankook, Michelin, Bridgestone, Goodyear bare for å nevne noen. Nettbutikken har dessuten et mindre utvalg av bremseklosser, bremseskiver, samt snøkjettinger.

Frakt og Levering

Du kan velge om du ønsker dekkene dine levert direkte hjem til deg, til nærmeste postkontor eller en av nettbutikkens servicepartnere. Leveringen er helt gratis ved bestilling på tirendo.no. Det som er mest praktisk for de fleste, er og få dekkene levert direkte til en servicepartner, som kan utføre dekkbytte med en gang.

Selv om dette er dekk av svært høy kvalitet kan det hende du vil ha behov for en retur. Det kan være at du har mottatt feil størrelse, eller et feil dekk, og derfor ønsker et bytte. Det kan også hende at dekket har blitt skadet under transport, og derfor er en retur nødvendig. Ved en retur er det viktig at dekket kommer i den tilstanden du mottok den, og det beste er at retur alltid er gratis.

Kundeservice

God kundeservice er et viktig fundament for hver nettbutikk. Det er noe tirendo.no har forstått, og derfor er også kundeservicen meget bra. Du finner masse informasjon om produktene i nettbutikken. Du kan også ta kontakt med nettbutikken på det oppførte telefonnummeret Mandag til Lørdag mellom kl. 07.00 og 22.00. Medarbeiderne kan på telefon gi deg masse nyttige tips og svare på alle spørsmål du måtte ha.

Det er også viktig at folk flest skal ha muligheten til å skaffe seg kvalitetsdekk til en lav pris. Det er grunnen til at tirendo.no har en rekke betalingsmetoder. Du kan blant annet betale med de mest vanlige Visakortene og kredittkortene i nettbutikken. Hvis du har en PayPal-konto med penger på kan du også betale med det.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.