MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Tilboligen

Tilboligen.no er en norsk nettbutikk som har et stort utvalg av produkter til hus og hage. Nettsiden drives av erfarne medarbeidere som har lang erfaring med salg og av produkter i dette segmentet!

Nettbutikken Tilboligen.no ble lansert i 2009. Vi har siden oppstarten opplevd stor vekst, og vi jobber hver eneste dag knallhardt for å kunne tilby Norges befolkning et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til hus og hage. Kontoret vårt er godt plassert i sommerbyen Horten i Vestfold. Her har vi også et showroom, hvor du kan la deg bli inspirert! Lageret vårt ligger i Skien, og våre samarbeidspartnere finner du i hele verden! Teamet vårt består av unge, ambisiøse folk som brenner for netthandel. Vi strekker oss langt for å være best på service og kunnskap om produktene våre. Målet vårt er også å bli best på logistikk av alt fra en liten lampe til store drivhus på 50kvm!

I Tilboligen.no sitt sortiment finner du alt fra kjente merkenavn som Juliana Drivhus, JABO, Dunster House, Espegard bålpanner og mange, mange fler. Ta gjerne kontakt med oss på mail: post@tilboligen.no eller ring oss på telefon 93 44 28 90 mellom kl 09.00 og 15.00 (mandag til fredag).

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.