MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om oss

I begynnelsen…

«Hver eneste kunde, stor som liten, skal alltid føle seg velkommen og bli helt fornøyd. De er grunnen til at vi har våre jobber og de betaler hver eneste krone av vår lønn.»

Med denne notisen hengende på en oppslagstavle på bakrommet åpnet Teknikmagasinet sin første butikk i Skärholmen sentrum, en forstad til Stockholm, i desember 1989. Filosofien består og gjennomsyrer selskapet den dag i dag. En av nøklene til TMs suksess, og vår viktigste målsetting, er fornøyde kunder. En annen viktig nøkkel er TMs dyktige medarbeidere og det fine samholdet blant oss.

Allerede fra begynnelsen av var ambisjonen å bygge en landsomfattende butikkjede i Sverige. Målet var at TM skulle tilby et unikt utvalg spennende, morsomme og prisgunstige produkter innen teknikk- og hobbyområdet – både kjente merkevarer og billigere alternativer. Dessuten skulle kundeservicen og kjøpetryggheten prioriteres og være i absolutt toppklasse.

Over landegrensen

I 2005 våget Teknikmagasinet seg endelig over grensen og åpnet den første norske TM-butikken. Valget falt på Stovner Senter, og siden den gang har selskapet vokst i raskt takt og teller nå 30 butikker i vårt langstrakte land – og flere blir det! Bare i 2014 åpnet Teknikmagasinet fire nye butikker, og trenden fortsetter i 2015. I juni slo Teknikmagasinet opp dørene til den nye butikken i kjøpesenteret Metro i Lørenskog, og flere butikker vil dukke opp i løpet av høsten.

Katalog

To ganger i året gir Teknikmagasinet ut en stor og solid produktkatalog som presenterer det aktuelle sortimentet. Katalogen trykkes i over 2 millioner eksemplarer per år og blir lest av ca. 3 millioner mennesker.

Ansatte & Butikker

Teknikmagasinet har ca. 500 ansatte og omsetter for drøyt 1 milliard kr inkl. mva. Ekspansjonen fortsetter og per d.d. (november 2014) finnes det totalt 117 fysiske butikker i Sverige, Norge og Finland.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.