MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Tn.no er en av Norges største butikker innen kostholdsprodukter på nett, og heter egentlig Tech Nutrion, og ble startet i 1996, noe som gjør dem til en av de første butikkene innen kosthold i landet.

Hva de selger

Det finnes utrolig mange treningsformer i verden, og noen krever ekstra tilskudd av næringsstoffer, som gjør at man presterer bedre under trening. Det kan være at man er glad i å holde seg i aktivitet eller at man er en profesjonell idrettsutøver, som bedriver konkurranseidrett på nasjonal eller internasjonale nivå. Det kan da være viktig å tilføye kroppen noen næringsstoffer, som kan forbedre muskulaturen og utholdenhet for å sikre bedre resultater. Tn.no har derfor et stort utvalg av blant annet protein- og energidrikker, samt egne shakere, som du kan benytte for blanding av drikkene dine. Videre fører nettbutikken også et bredt utvalg av vitamin- og mineraltilskudd, i tillegg til en rekke andre kostholdprodukter som dekker dagsbehovet for bedre resultater.

Tn.no forstår dessuten at de fleste har en utfordrende og aktiv hverdag, noe som gjør at det ikke er enkelt å prioritere det sunne og riktige kostholdet. Det er grunnen til at de har tatt inn et bredt utvalg med måltidserstattere med et balansert innhold av protein, karbohydrater og fett.

Frakt og Levering

Ved bestilling på tn.no er du sikret en rask og effektiv levering. Nettbutikken samarbeider bare med anerkjente transportbyråer, noe som gjør at hele leveringen går helt smertefritt. De tar spesielt godt vare på kunder som fokuserer på riktig kosthold, og produkter som vil gi gode resultater for kroppen. Det er grunnen til at de tilbyr helt gratis levering ved bestilling over 800 kroner. Hvis du derimot bestiller under den prisen vil det komme en liten leveringskostnad på toppen av kjøpsprisen.

Selv om behandlingen av bestillingen er veldig kontrollert, kan det i svært sjeldne tilfeller hende at du mottar et feil produkt. Du kan dermed returnere bestillingen innen 14 dager. Du kan velge om du ønsker et bytte eller tilbakebetaling av kjøpsprisen, og det beste er at bytte og retur er helt kostnadsfritt.

Kundeservice

Selv om du kan finne mye produktinformasjon i nettbutikken, kan du blant annet ta kontakt med kundeservice på telefonen. Du kan også sende en henvendelse via kontaktskjemaet eller på epost, der du får svar innen kort tid.

Du kan betale med de fleste visa og kredittkort i nettbutikken, men det som kan være mer praktisk for mange er å motta en faktura med bestillingen. Den tjenesten blir levert med Klarna, som også tilbyr betalingsutsettelse og delbetaling.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.