MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Hvis du elsker varm drikke og ønsker at den skal være så fersk som mulig er tassimo.no nettbutikken for deg. I en rekke år har denne nettbutikken tilbydd en rekke kapselmaskiner for den norske befolkningen, samt praktiske kapsler med mange sorter varm drikke.

Hva de selger

På tassimo.no har de et bredt utvalg av kapselmaskiner, drikker, samt tilbehør til konkurransedyktige priser. Enten du ser etter en kapselmaskin som vil ta seg godt ut på kjøkkenet, eller nye kapsler finner du det i denne nettbutikken. I tillegg til å kunne se på bildene av de stilige kapselmaskinene i nettbutikken, kan du også finne en god del produktinformasjon. Med et stort utvalg av kapsler for kaffe, te, sjokolade og mye mer, kommer denne maskinen til og bli hele familiens favoritt. Det beste av alt er at en kapselmaskin er veldig enkel i bruk. Plasser en kapsel i maskinen og trykk start så vil du se nydelig drikke komme ut av maskinen og rett i koppen. Takket være et stilig design vil også kapselmaskinene ta seg godt inn i hjemmet ditt.

Frakt og Levering

Ved bestilling på tassimo.no vil leveringstiden stå på bekreftelsen. Du kan også ringe kundeservice for å bestille, og da vil medarbeideren informere deg om estimert leveringstid. Når du bestiller i denne nettbutikken kan ikke maksimal vekt overstige 25 kg per bestilling. Det vil komme en leveringskostnad på 40 € i tillegg til kjøpsprisen.

På alle bestillingen har du dessuten en 7 dagers returrett fra bestillingen har ankommet deg. Har du derfor returnert en bestilling vil du få tilbakebetaling innen fem dager fra nettbutikken har mottatt bestillingen.

Kundeservice

Du kan betale med de fleste bankkort og kredittkort i nettbutikken. Flere og flere velger derimot og benytte PayPal siden det er den mest sikreste og enkleste måten for betaling på nett.

I nettbutikken kan du finne bruksanvisninger og mye produktinformasjon. Du kan også finne svar på de mest vanlige spørsmålene. Har du derimot en forespørsel til nettbutikken kan du benytte kontaktskjemaet, der du vil få svar på innen veldig kort tid.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.