MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Swissclinic.no er en norsk nettbutikk som tilbyr deg alt innen skjønnhetsbehandlinger. En stor grunn til at kundene velger akkurat denne nettbutikken for kjøp av skjønnhetsbehandlinger som kan utføres hjemme er ikke bare deres gode erfaringer, men også at de tilbyr høyteknologiske skjønnhetsprodukter og behandleringer med naturlige ingredienser.

Hva de selger

Det er ikke behov for et medisinsk inngrep på et sykehus for å gi skjønnheten et lite løft. Med produktene på swissclinic.no kan du gjøre det uten å forlate hjemmet. I nettbutikken finner du blant annet et stort utvalg av produkter som vil gjøre huden din både mykere og friskere. Hvis du ønsker at tennene dine skal bli hvite og forholde seg slik kan du benytte Whitening System, som sørger for en profesjonell tannblekning som er utviklet av tannleger for best mulig resultat. Innen bare 3-7 dager vil tennene dine bli naturlig hvite.

Øynene er noe som skaper det beste førsteinntrykket hos de fleste mennesker, og derfor er det lurt å ta godt vare på dem også. I nettbutikken vil du finne det beste skjønnhetssettet som er spesielt utviklet for at øynene dine fremstår imøtekommende.

Kvinner flest er dessuten opptatt av at håret ser bra ut. Vi lever i et land der vekslende værforhold kan ødelegge for håret. Det kan også være at du har farget håret mye, og som resultat har håret blitt slitt. På swissclinic.no tar de kvinnene på alvor, og har derfor et stort utvalg av hårprodukter som vil fornye håret ditt. Det gjør at du etter bare kort tid får et mer fyldigere hår.

Frakt og Levering

Alle bestillinger på swissclinic.no har helt gratis levering. Bestiller du før kl. 11.00 blir bestillingen sendt med en gang. Det betyr at du kan ta produktene i bruk etter bare 2-4 virkedager. Det er derimot viktig at du oppgir riktig adresse slik at det ikke blir noen forsinkelser.

De fleste produktene blir sendt direkte hjem til deg, men visse produkter blir også sendt til ditt nærmeste postkontor eller Post i Butikk. Hvis det skjer får du en hentelapp i posten. For mange kunder kan det være en slitsom prosess og vente på bestillingen. Som regel er det på grunn av at de gleder seg til å ta produktene i bruk. Det er grunnen til at alle bestillinger kommer med pakkesporing. Du kan derfor følge hele prosessen fra bestillingen blir sendt fra lageret til det har ankommet utleveringsstedet eller i postkassen din.

Alle produktene er også av svært god kvalitet, men uhell kan skje. Det kan hende at noen produkter har fått en skade i forbindelse med levering eller en skade under produksjon. Det er viktig at du tar kontakt med nettbutikken hvis det har skjedd. Du har uansett muligheten til å angre kjøpet ditt innen 14 dager fra dagen du mottok bestillingen din.

Kundeservice

I noen situasjoner kan det være greit å få kontakt med nettbutikken. På swissclinic.no kan du benytte det oppførte telefonnummeret for å komme raskt i kontakt med kundeservice. Hvis det er en litt mer utfyllende forespørsel, og du ikke finner svaret i nettbutikken kan det også lønne seg og sende en epost.

For nettbutikken er det svært viktig at alle har muligheten til å handle der. Du kan derfor i tillegg til å betale med vanlig bankkort benytte tjenesten til Klarna. Klarna gjør det mulig og motta en faktura med bestillingen din som du har 14 dager og betale. Det er også mulighet for å dele opp regningen hvis det passer best for deg.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.