MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Superdry er et varemerke der høy kvalitet kombinert med et tidløst og flott design står i fokus. Merket er svært populært på verdensbasis, noe som har resultert i butikker i over 40 land verden over, samt en markedsledende nettbutikk.

Den norske versjonen har nettbutikken, superdrystore.no er meget populær i Norge og består av et stort utvalg av eksklusive klær for kvinner og menn. Det som kjennetegner merke Superdry sitt design er en blanding av amerikansk vintagestil, samt japansk grafikk med et britisk design som har gjort merke Superdry meget populært.

Hva de selger

Superdrystore.no er en svært oversiktlig nettbutikk der det er enkelt å orientere seg. Nettbutikken inneholder et stort utvalg av klær. Det som er typisk med disse klærne er at det er normalt fritidsklær som alle kan bruke. Blant utvalget finner du kjoler, jeans, hettegensere og undertøy som kan brukes på hverdagen. Du finner dessuten et bredt utvalg av sko til alle anledninger. Ønsker du deg derfor noen behagelige joggesko for travle dager, praktiske og moteriktige gummistøvler for regnfulle dager eller luftige strandsko til bruk på sommeren kan det bestilles her.

Superdrystore.no er en nettbutikk som har sett viktigheten av å tilby et bredt sortiment innen klær og tilbehør. Det er grunnen til at du også kan bestille bager, solbriller, klokker og masse annet i nettbutikken.

Frakt og Levering

Kunder liker effektiv og rask frakt, og det er nemlig noe superdrystore.no har hatt fokus på siden starten. Til som fort kan irritere kundene er situasjonen der fraktprisen kommer i tillegg, og derfor har superdrystore.no valgt og inkludere prisen i produktet. Det kan i enkelte tilfeller tilkomme tollgebyr på toppen, men du kan unngå det om bestillingen er under 350 kroner. Det er vanskelig å anslå estimert leveringstid, men fra bestillingen blir sendt fra lager tar det normalt ca. 2-3 dager før bestillingen er ved utsendelsesstedet.

Når en bestilling blir sendt fra lageret får kunden alltid en bekreftelse på epost. I bekreftelsen står det et sporingsnummer som gjør det mulig å følge bestillingens bevegelser helt fram til utleveringsstedet. Det er noe som gir kundene en mye større trygghet.

Kundeservice

Superdrystore.no har en egen side i nettbutikken med de mest vanligste spørsmålene samt svar. Dermed er det stor sjans for at du finner svaret der. Finner du ikke svaret du leter etter, finnes det en rekke alternative måter å komme i kontakt med superdrystore.no på. I nettbutikken kan du sende en henvendelse via kontaktskjemaet, men kan også kontakte dem via epost. Hvis du ønsker svar raskt kan det være mer hensiktsmessig og ringe.

I nettbutikken kan du betale med vanlig Visa eller MasterCard, men du har også mulig å betale med PayPal som er regnet som en av de sikreste betalingsmåtene.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.