MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Sunglassesshop.no ble startet for over 10 år siden og har et stort utvalg med over 100 forskjellige merker.

Hva de selger

Nettbutikken har et stort utvalg med over 100 forskjellige solbriller for hele familien. Oakley, Ray Ban, Celine, Dior er bare noen av de internasjonale solbrillemerkene du kan bestille på sunglassesshop.no. Selv om utvalget for det meste består av solbriller uten styrkeglass, er hele 41 % av utvalget med styrkeglass. Sunglassesshop.no har faktisk et eget laboratorium som er lokalisert i England, med kvalifiserte optikere som kan utføre sliping av glass for tilpassing av øynene dine. Noe som har vært i fokus siden starten av sunglassesshop.no er at de skal tilby designersolbriller til en konkurransedyktige pris.

Frakt og Levering

Effektiv og rask levering er både viktig for kunden og for sunglassesshop.no. Derfor tar det normalt bare 3 til 5 virkedager før bestillingen ankommer deg. Takket være et samarbeid de har med budtjenesten UPS kommer alle bestillinger over 350 med sporet levering. Det gir deg en større trygghet og bidrar til at du har full oversikt over hvor bestillingen er til enhver tid.

Normalt sett ankommer alle leveringer hjem til deg, men siden UPS ikke leverer til alle adresser kan det også ankomme posten er du må hente bestillingen, men den informasjonen mottar du på epost. Er pakken under 350 kroner blir den levert med vanlig post, og selv om sporing da ikke er en del av tilbudet mottar du en epost når bestillingen er på vei, og det tar normalt 7 til 14 dager med leveringen.

Kundeservice

Sunglassesshop.no har en rekke betalingsalternativer. I tillegg til at du kan bestille med vanlig Visakort og MaterCard kan du dessuten benytte PayPal. Du må ha en PayPal-konto for å benytte det betalingsalternativet. Du kan også motta en faktura og delbetale dine nye solbriller takket være den norske tjenesten Klarna. For mange kunder kan det være mest praktisk.

De aller fleste nettbutikker gir en returrett på 30 dager. Sunglassesshop.no derimot har så stor tro på produktene sine at de gir hele et års returrett. Det gjør at du kan teste ut solbrillene over lang tid, og er du ikke fornøyd kan du bare returnere solbrillene, og motta full tilbakebetaling eller velge andre solbriller. Sunglassesshop.no har også en visjon og være ledende når det gjelder pris, og derfor har de utviklet en prisgaranti. Finner du derfor samme produkt til en bedre pris et annet sted, kan sunglassesshop.no matche prisen som du har funnet, og det kan skje opptil 14 dager etter bestillingen er utført.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.