MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Stormberg er en av de største og mest anerkjente produsentene av trenings- og turtøy i Norge. De har også flere butikker over hele Norge, samt nettbutikken stormberg.no. En av de tingene de er mest unike på er at de produserer sportsklær av svært høy kvalitet, men til veldig gode priser. Det har gjort at de har blitt markedsledende.

Hva de selger

På stormberg.no vil du fort se det store utvalget av klær for både menn, kvinner og barn. En av de tingene som kjennetegner nettbutikken best er det enorme utvalget av utendørsbekledning. Enten du ser etter skalljakker til alpin, gode fritidsjakker for barna eller bukser til mannen har stormberg.no akkurat det du ser etter. Det som har vært viktig for selskapet bak stormberg.no siden starten er at alle skal ha muligheten til å gå i gode klær, og det er grunnen til at de også har størrelser for alle kroppstyper. For kvinner f.eks. produserer og tilbyr de jakker fra størrelse XS til XL. Videre har stortberg.no et bredt utvalg av fritidsklær, undertøy, luer, solbriller og votter, i tillegg til masse annet. På stormberg.no har de også en Outlet-seksjon der du kan sikre deg utgåtte klær til rabatterte priser.

Frakt og Levering

Du har muligheten til å hente bestillingen din i en av Stormbergbutikkene helt gratis. Hvis du heller ønsker å få bestillingen tilsendt er det helt gratis ved bestilling over 399 kroner. Bestiller du under 399 kroner tilkommer det en leveringskostnad på bare 49 kroner. Bestillinger som er utført i nettbutikken og som skal leveres blir levet med Klimanøytral servicepakke og Mypack, som sikrer en rask og effektiv levering. Det gjør at du normalt vil motta bestillingen din mellom 1 og 3 virkedager som kan være avhengig av hvor i landet du bor.

Det er 100 dagers åpent kjøp ved bestilling i nettbutikken. Hvis du derfor ønsker en retur eller bytte kan du gå til nærmeste fysiske butikk der du kan bytte eller få pengene tilbake. Før du gjør det må du registrere ønsket ditt elektronisk i nettbutikken og ta med kvitteringen til den fysiske butikken.

Selv om alle produktene er av veldig god kvalitet kan hele eller deler av bestillingen ha blitt skadet under levering eller ha fått en produksjonsfeil. Du har derfor hele 2 års garanti på alle produktene.

Kundeservice

I tillegg til masse produktinformasjon står det også nyttige tips om vedlikehold og vask av produktene på stormberg.no. Hvis du derimot ønsker å komme med nettbutikken kan du henvende deg via Live Chat eller ringe alle hverdager mellom kl. 08.00 og 16.00. Du kan også henvende deg på epost dersom det er mest hensiktsmessig.

I samarbeid med Arvato Finance AS tilbyr stormberg.no deg og motta en faktura med 30 dagers betalingsfrist. Det gjør at du også kan delbetale produktene. Dessuten kan du betale med vanlig bankkort og kredittkort i nettbutikken. For mange kan det dessuten være mer praktisk og betale med PayPal om du har en aktiv PayPal-konto.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.