MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Sportus.no er en norsk nettbutikk der du finner det meste av treningsklær for både menn, kvinner og barn. Helt siden starten har de hatt en markant vekst i Norge. Det er på grunn av muligheten til å kjøpe anerkjente merkevarer til en svært konkurransedyktig pris.

Hva de selger

Uansett hvilke typer treningsklær du ser etter er sportus.no nettbutikken for deg. I motsetning til mange andre nettbutikker der treningsklær står i fokus, har fokus til stortus.no vært på å tilby klær for lagidretter. Det har gjort nettbutikken svært brukervennlig for kundene da de kan trykke på den lagidretten de bedriver og finne draktene og klærne som er spesielt utviklet for det. Du finner blant annet lagklær fra idretter som håndball, fotball og løp. I seksjonen for lagklær finner du også en rekke andre produkter som sko, bager, baller og dresser. Videre består nettbutikken av et bredt utvalg av praktisk utstyr som du vil ha bruk for både under trening og i konkurranse. Noen av merkevarene nettbutikken fører er Umbro, H2O, Mizuno, ScanSport, Snogg, We Move og mange andre.

Frakt og Levering

Det er helt gratis levering ved bestilling over 1000 kroner. Bestiller du under den prisen tilkommer det en liten leveringskostnad. Sportus.no samarbeider med Posten og Bring, noe som sikrer en rask og effektiv levering. Leveringsmåten blir tilpasset avhengig av bestillingens størrelse og vekt. Det gjør sportus.no for å sikre at den kommer raskest mulig fram til utleveringsstedet. Ved bestilling før kl. 12.00 på hverdager blir bestillingen behandlet og sendt samme dag.

Det er viktig at du undersøker bestillingen med en gang du har mottatt den, og tar kontakt hvis den ikke samsvarer med den bestillingen du har gjort. Det er også viktig for å se om det har oppstått skader under levering eller om det er noe annet feil. Hvis feil oppdages kan du reklamere. Du sender derfor en tilbakemelding på «Min Side» og da vil sportus.no komme tilbake til deg. Ved en retur er det også viktig at produktene er i originalemballasjen og er i den tilstanden som da du mottok den.

Kundeservice

På sportsus.no kan du betale både med kredittkort og Visakort. Hvis du har en aktiv PayPal-konto kan du dessuten betale med det.

Du finner dessuten svar på de fleste spørsmål i nettbutikken. Du kan blant annet ringe kundeservice alle hverdager mellom kl. 08.00 og 16.00. Har du en litt lenger forespørsel kan det være mer hensiktsmessig og sende en melding.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.