MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Sportsgymbutikken.no er en svensk nettbutikk som ble startet i 2000. Målet til sportsgymbutikken.no er å tilby kundene alt innen kosthold, treningsutstyr, treningsapparater og treningsklær til en svært konkurransedyktig pris.

Hva de selger

På sportsgymbutikken.no kan du blant annet finne et stort utvalg av treningsklær for både menn, kvinner og barn i alle aldere. Enten du ser etter noe nytt gymtøy for bruk i en gymsal eller du er på utkikk etter noen nye treningsklær som du skal benytte når du bedriver idretten din finner du det i nettbutikken. Sportsgymbutikken.no fører dessuten en rekke treningssko fra ledende produsenter.

Sportsgymbutikken.no har også en rekke treningsapparater. Det kan hende du vil innrede et eget treningsrom hjemme eller du bare ønsker noen små treningsredskaper til bruk mens du ser på tv. Alt dette finner du i nettbutikken.

De har dessuten et mindre utvalg også av produkter som er spesielt utviklet for kampsport, som blant annet slaghansker, boksehansker, boksesetter, hoppetau, og forskjellige beskyttere.

Er man aktiv kan det være nødvendig å benytte kostholdsprodukter, og det er grunnen til det brede utvalget på sportsgymbutikken.no, der du finner massasjeapparater, kostholdstilskudd, spikermatter og mange andre praktiske produkter som vil bidra til bedre resultater for en aktiv person.

Frakt og Levering

Ved bestilling på sportsgymbutikken.no er du sikret en rask og effektiv levering. Det koster bare 99 kroner for leveringen uansett vekt, eller hvor i landet bestillingen skal sendes. Hvis du bestiller for over 999 koner er leveringen dessuten helt kostnadsfritt.

Sportsgymbutikken.no benytter bare Bring som transportør, slik at bestillingen din blir forsvarlig håndtert under levering. Med Bring følger det også med sporing. Ønsker du derfor å følge med hvor bestillingen din er til enhver tid kan du gå inn på din side i nettbutikken, klikk på Bestillinger, deretter på bestillingen din, og på kollinummeret. Da kommer det opp et vindu der du kan følge prosessen.

Vanligvis tar det bare 3 til 6 virkedager før du mottar bestillingen din. I perioder med mye pågang kan det ta noe lenger tid, men du vil se estimert leveringstid på hver produktside.

Kundeservice

Den vanligste betalingsmetoden er Visakort og kredittkort, men du kan etter en liten kredittsjekk benytte Klarna, som sender med en faktura med bestillingen. Den har du 14 dagers betalingstid på å betale, men med Klarna kan du også søke om betalingsutsettelse eller dele den opp.

Selv om du finner de fleste spørsmål og svar i nettbutikken kan du alltid ta kontakt med kundeservice. Det mest hensiktsmessige kan være å sende en email, men du kan også ringe for et raskere svar.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.