MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Sportamore.no ble grunnlagt våren 2010 av Johan Ryding, Joakim Friedman og Hans Friedman, som har flere års erfaring innen idrettslivet. Nettbutikken ble først grunnlagt i Sverige, der de er markedsledende, men har nå ankommet Norge der de i løpet av kort tid har fått et godt fotfeste blant sportsinteresserte nordmenn.

Hva de selger

Sportsmore.no har hatt et mål om å bli størst og best helt siden starten, og har hvert år kommet nærmere målet. Ved å tilby hele 16 996 sportsprodukter har de ikke bare et stort utvalg, men er også konkurransedyktige når det gjelder pris. I det store utvalget på sportamore.no finner du blant annet aktivitetsklokker, hodetelefoner og sportsutstyr. De har også et variert utvalg av klær og sko, samt tilbehør for både kvinner, menn og barn.

Ved å samarbeide med ledende og anerkjente merkevarer som Adidas, Puma, Reebok og Nike er du sikret den aller høyeste kvaliteten på markedet.

Frakt og leveranse

Det er alltid spennende og vente på de bestilte varene, men det er alltid deilig når leveringen er helt kostnadsfritt. Sportamore.no har som mål og være Nordens største, og beste nettbutikk for sportsinteresserte og derfor har de veldig gode leveringsbetingelser for kunden sine.

Med et godt samarbeid med PortNord AS er du sikret en rask levering på mellom 1 og 7 dager. Du kan dessuten være sikker på at leveringen skjer på en skånsom og praktisk måte. Når pakken har ankommet ditt valgte leveringssted mottar du en SMS på det mobilnummeret du har oppgitt. Ta det med til leveringsstedet og hent varen din. Du får dessuten et sporingsnummer ved bestilling slik at du har full kontroll over hvor i landet varen er til enhver tid, og når estimert leveringstid er. Takket være den 30 dagers returretten kan du også returnere pakken om du ønsker et lite bytte. Det er både meget praktisk for kunder flest, og vil gi deg en større trygghet.

Kundeservice

Selv om Sportamore.no er relativt ny på det norske markedet har ikke det gått ut over kundeservicen. Du får alltid tak i hyggelige ansatte ved å ringe Sportamore.no på telefonen alle hverdager mellom 09.00 og 17.00. For mange kan det også være mer praktisk og sende en epost. Send Sportamore.no en epost og du er garantert et informativt svar innen relativt kort tid, slik at du får raskt svar på forespørslene dine.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.