MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om smartphoto

Det er gøy med bilder! Som kunde hos smartphoto er det enkelt og trygt å forvandle dine beste minner til noe helt spesielt – noe som sprer glede og som bevarer de beste øyeblikkene i flere generasjoner. Du kan være sikker på at du alltid får den beste kvaliteten til gode priser. Siden 1972 (da som ExtraFilm) har vi fremkalt millioner av bilder og i dag er smartphoto den ledende fotoprodusenten i Europa med over 50 millioner fornøyde kunder.

Ta vare på øyeblikkene 

Sammen med smartphoto er det enkelt å bevare minnene fra dine beste opplevelser. Hos oss kan du fremkalle dine digitale bilder på fotopapir av høyeste kvalitet, du kan blant annet lage personlige Fotobøker, flotte Lerretsbilder, morsomme Fotogaver, praktiske Kalendere eller hyggelige Kort. Alt dette gjør du rett i vår brukervennlige nettbutikk, du behøver ikke laste ned store programmer og vi guider deg i hele prosessen. Har du spørsmål til våre produkter eller hvordan du lager dem har vi dyktige og serviceinnstilte medarbeidere som svarer deg både på telefon og på e-post.

Alltid noe nytt og spennende

smartphoto gir deg et stort utvalg av flotte Fotoprodukter og vi jobber hele tiden med å ta frem nye, spennende produkter. Registrer deg gratis og vi sender deg nyheter og gode tilbud på e-post, på den måten er du alltid oppdatert på siste nytt. Vi setter stor pris på deg som kunde, derfor gir vi deg som er en trofast kunde en smartbonus. Hvert kvartal sender vi ut en bonussjekk til alle våre kunder som har oppnådd bonusen.

Kvalitet til lav pris
Vi vil alltid gi deg den beste kvaliteten, alle vår medarbeidere er engasjert i å gi deg det beste av dine bilder. Blir du ikke 100% fornøyd med din Fotobok, ditt Lerretsbilde, Hilsenkort eller din Kalender får du gjøre den på nytt, uten kostnad. Det er trygt å bestille fra smartphoto. Det er det vi kaller smartgaranti – 100% fornøydgaranti.

Miljøvennlig produksjon

ExtraFilm/smartphoto har alltid arbeidet langsiktig med miljøutvikling. Vår fremkalling oppfyller alle miljøkrav. Hele prosessen, fra filmrull og digitale bilder til ferdige produkter, foregår i et lukket kretsløp. Sølv fra fremkallingsvæskene gjenvinnes. Dessuten har vi et lavt energiforbruk og et godt arbeidsmiljø. Når du velger å fremkalle bilder hos smartphoto, er du med på å verne om miljøet.

Hjelp når du behøver det 

Å oppleve smartphotos verden av bilder er enklere enn du tror. Men av og til kan det være greit med litt hjelp. Kundeservice hjelper deg gjerne med alle dine spørsmål, du kan enten ringe oss alle hverdager på dagtid, eller sende oss en e-post. Vi hjelper deg med praktiske spørsmål om bestillingen din og gir deg gode tips og råd om produktene. Det skal være bra å være kunde hos smartphoto – velkommen til oss!

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.