MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Hvis du er ute etter de beste brillene til de beste prisene er dette nettbutikken for deg. Smartbuyglasses.no er en markedsledende brillebutikk på nett som har som mål å bli verdens største.

Hva de selger

Siden starten i 2006 har denne nettbutikken hatt stor suksess, og har nå klart målet om å bli en av verdens største nettbutikker for briller. Enten du ser etter praktiske briller med styrke eller tidsriktige solbriller for sommeren er dette nettbutikken for deg. Ray-Ban, Carrera, Polaroid og Tom Ford er bare noen få av merkevarene du finner i nettbutikken. Videre består utvalget av dagslinser, ukeslinser eller månedslinser til svært konkurransedyktige priser. I seksjonen for kontaktlinser finner du et bredt utvalg av linser, både med og uten styrke, fra ledende produsenter som Avaira, BioTrue, MyDay og PureVision.

Det som også er veldig praktisk er å benytte solbriller med styrke. Du vil derfor ikke ha behov for dine andre briller på flotte dager med mye solskinn. Det er grunnen til at du finner et bredt utvalg av solbriller med styrke i nettbutikken.

Frakt og Levering

Du er sikret en rask og effektiv levering ved bestilling på smartbuyglasses.no. Uansett produkt du bestiller koster det bare 39 kroner for leveringen. Bestiller du derimot for over 660 kroner er det helt gratis.

Det tar normalt bare 5-11 virkedager før du mottar bestillingen. Hvis du har bestilt briller eller kontaktlinser, eller briller som krever litt mer tilpassing kan det ta litt lenger tid. Ønsker du og bestillingen levert med ekspressbud blir bestillingen behandlet med en gang, og sendt ganske raskt, men det vil være en litt høyere leveringskostnad.

Smartbuyglasses.no tilbyr markedets beste bytterett. Du har faktisk hele 100 dagers bytterett fra dagen du mottok bestillingen. Det betyr at du kan bytte til et annet produkt, eller du kan be om full refundering av beløpet. Det er dessuten et faktum at alt kan skje med produktene, både skade under produksjon og under levering. Det er grunnen til at nettbutikken tilbyr en helt egen eksklusiv 24-måneders garanti. Det er 24-måneders garanti på solbriller og briller, men på kontaktlister er det 3 måneders garanti. Hvis du ønsker å benytte garantien er det viktig at produktene er i originalemballasjen, og i den tilstanden du mottok dem.

Kundeservice

De fleste svar finner du i nettbutikken, men har du spørsmål du ikke finner svar på kan du kontakte nettbutikken via kontaktskjemaet. Du kan også sende en epost som blir besvart innen relativt kort tid.

Du kan betale med bankkort og kredittkort. PayPal er også mulig å betale med, men da er det viktig at du har en aktiv konto.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.