MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Er du glad i den fantastiske duften av hjemmebakst? Kanskje du venter gjester og ønsker å overraske med noe godt, men du mangler riktig utstyr for å bake. Da er slikkepott.no nettbutikken for deg. Helt siden starten i 2014 har de hele tiden merket seg kunder som ser etter bakeutstyr til en lav pris.

Hva de selger

Slikkepott.no selger alt av utstyr som trengt for å bake fantastiske kaker, brød og paier. Nettbutikken har siden starten hatt et mål om å tilby bakeutstyr av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Uansett om du ser etter former, dekorering eller kjøkkenredskaper finner du det i denne nettbutikken.

I tillegg til å finne et stort utvalg av bakeutstyr inneholder nettbutikken en rekke andre praktiske produkter. Blant annet finner du et bredt utvalg av kakebokser, kakebrett, ulike serveringsredskaper, kniver og skjærebrett. Nettbutikken fører også marsipan, sjokolade, fondant og mange forskjellige smakstilsetninger. Under en bakeprosess er det dessuten veldig viktig å være forbered, og derfor har slikkepott.no en egen seksjon med bakeutstyr, som blant annet kjevler og ruller, vekter og måleredskaper, bakematter og slikkepotter til en lav pris.

Frakt og Levering

Når bestillingen er fullført behandler nettbutikken den med en gang. Det tar derfor normalt 2-3 virkedager før bestillingen har ankommet ditt nærmeste postkontor. Skulle produktene ikke være tilgjengelig etter du har bestilt kan det ta litt lenger tid. Det tilkommer et lite gebyr ved bestilling under 1000 kroner. Om du derimot har bestilt over den summen er leveringen helt gratis.

Du har alltid 14 dagers angrerett fra bestillingen er hos deg. Skulle du derfor ha et behov for et bytte eller ønsker en retur kan du bare ta kontakt med slikkepott.no så får du pengene tilbake om du ønsker det.

Kundeservice

I tillegg til at du kan betale med bankkort kan du velge å motta en faktura med bestillingen. Du kan også betale med PayPal om du ønsker det. Du må ha en aktiv konto med en positiv saldo.

For slikkepott.no er det også viktig at du skal ha muligheten til å kontakte nettbutikken på en enkel måte. Derfor har de en Live Chat i nettbutikken der du får svar med en gang. Du kan også kontakte de via kontaktskjemaet i nettbutikken eller på epost som du vil få svar på innen relativt kort tid. Kontakter du nettbutikken og informerer om et nytt produkt du ønsker at nettbutikken skal føre vil du dessuten få hele 50 % rabatt på produktet om slikkepott.no tar det inn.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.