MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Skruvat.no er en svensk nettbutikk som ble startet i 2008, og har etter oppstarten blitt en av Skandinavias største nettbutikk innen bildeler. Takket være et stort utvalg med mer enn 300 000 reservedeler til bil er dette en nettbutikk for alle bileiere.

Hva de selger

Enten du er på utkikk etter et nytt eksosanlegg, billys, hjullager, støtdempere, bilbatteri eller drivaksler kan du være sikker på at skruvat.no har det til markedets beste priser. Videre fører nettbutikken også stempelringer, drivstoffsystemer, luftmassemåler, tennplugger, tennmoduler og mange andre reservedeler som er tilpasset bilmodellen du har.

Skruvat.no er dessuten en stor leverandør av bildekk, og det beste er at de gjør det veldig enkelt for deg å finne dekket som er tilpasset bilen din. Du kan nemlig fylle ut registreringsnummeret på bilen, dekktype og dimensjoner, og du vil da få opp dekkene som er tilpasset bilen din, noe som gjør det enklere å velge dekk, spesielt for de som er uerfarne. På skruvat.no har de også et bredt utvalg av båtdeler. Blant båtdeler finner du pumper, flagg, maling og kjemikaler, deler til båtmotorer, praktisk tilbehør, produkter for fortøyning, ankring og navigasjon.

Frakt og Levering

Det koster bare 95 kroner for levering uansett størrelse på bestillingen. Med en gang du har lagt inn bestillingen og fullført betalingsprosessen vil du først motta en bekreftelse på epost, og det er klarsignal på at medarbeiderne vil behandle bestillingen, og sende den fra lageret med en gang bestillingen er klargjort. Det gjør at du vanligvis vil motta bestillingen innen 2-4 virkedager. Hvis du har bestilt noe som ikke er lagerført må skruvat.no først bestille det fra produsent, noe som kan gi en liten forsinkelse.

Bestillingen vil bli sendt direkte til døren din, men om du ikke er hjemme vil transportfirmaet kjøre det tilbake til terminalen, og du kan selv hente bestillingen der, eller du kan be om å få det tilsendt hjem til deg igjen mot en liten avgift. Det føler alltid med pakkesporing ved bestilling på skruvat.no, noe som gjør at du enkelt vil kunne følge leveringsprosessen helt fram til hjemmet ditt.

Kundeservice

Skruvat.no fokuserer på god kundeservice i alle ledd. Det er derfor du vil oppleve en flott og oversiktlig nettbutikk, samt lavere priser. Det har dessuten bidratt til helt spesielt gode betingelser for kundene, blant annet 2 års garanti på samtlige reservedeler.

Med den gode kundeservicen vil du også lett få tak i kundeservice. I tillegg til at du kan ringe alle hverdager mellom 09.00 og 20.00 kan du sende en epost, der du er garantert svar innen 24 timer på hverdager.

Det er også en rekke betalingsmåter du kan velge mellom. De mest vanlige måtene er kredittkort eller Visakort, men du kan også benytte PayPal, om du har en aktiv konto med positiv balanse. Takket være tjenesten Klarna vil du også ha muligheten til å dele opp betalingen, be om betalingsutsettelse eller motta en faktura med bestillingen etter en liten og automatisk kredittsjekk.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.