MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Skomani er en norsk butikk-kjede med over 20 fysiske butikker over hele landet og 200 ansatte. I takt med den teknologiske utviklingen har de også utviklet nettbutikken Skomani.no, med et stort utvalg av de mest trendy og praktiske skoene for voksne og barn.

Hva de selger

De som startet butikk-kjeden Skomani i 2010, samt nettbutikken har lang bransjeerfaring. Det har gjort at de er spesielt nøye med å velge sko fra ledende produsenter, der kvalitet og passform er en av de viktigste faktorene.

Uansett om det skulle være et per vannavstøtende vintersko for de minste i familien, tøfler for mannen i huset eller et per ankelstøvletter for kvinnen er denne nettbutikken perfekt for deg. Skomani.no har i nettbutikken ikke fokusert på at skoene skal være billigst, men heller hatt en visjon om at kvaliteten skal være avgjørende under en handel. Det er derimot ikke sagt at du ikke finner sko som passer ditt budsjett. I nettbutikken finner du faktisk en hel kategori med sko på salg som resulterer i at du kan finne sko som i utgangspunktet hadde en høy prisklasse til svært lave priser. I tillegg til å ha et stort utvalg av blant annet gummistøvler, støvler, bunadsko, tøysko, sandaler og festsko har de et bredt utvalg av skopleieprodukter.

Frakt og Levering

Skomani.no benytter Bring og Posten som leveringspartner. Det gjør at du vil være helt sikker på en trygg og effektiv levering av bestillingene. Bestiller du innen kl. 12.00 på virkedager blir bestillingen alltid sendt samme dag. Det gjør at du allerede kan kose deg med nye sko innen allerede 1-3 virkedager. Hvis du bor i Nord-Norge kan det ta 4-5 virkedager. Du kan velge standardlevering som koster 45 kroner eller levering direkte hjem til deg som koster 99 kroner. Bestiller du sko for over 500 kroner er leveringen helt gratis.

På bekreftelsen du mottok på epost etter bestillingen var fullført finner du en link som gjør at du kan spore pakken din. Det gir for mange en spesiell trygghet siden du har muligheten til å følge leveringsprosessen fra skoene blir sendt fra lageret og ankommer utleveringsstedet eller hjem til deg.

Siden nettbutikken er en del av en butikk-kjede kan du enkelt returnere produktene til en av butikkene hvis du ønsker en retur eller bytting av sko. Du kan også sende bestillingen i retur til nettbutikken, men da vil det komme et gebyr på 95 kroner.

Kundeservice

De aller fleste spørsmål og svar finner du i nettbutikken. Hvis du allikevel har en forespørsel kan du enkelt sende en epost som du får svar på innen kort tid. Det er også mulig og ta turen innom en av butikkene. Nettbutikken samarbeider med tjenesten Klarna. Med Klarna kan du betale med bankkort i nettbutikken. Takket være Klarna kan du også motta en faktura med bestillingen eller dele opp betalingen.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.