MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikker

Nettbutikken skolesekker.no er en avdeling i Kontorpluss AS. Et firma  som ble startet i 1984 og har lang og god erfaring innen produktene de selger.

Hva de selger

Når man går på skole er det viktig å benytte skolesekker av høy kvalitet. Bøker og skrivesaker er tungt, og derfor går de billigste skolesekkene fort opp i sømmen. Det er derfor viktig å satse på skolesekker som er laget av et slitesterkt material som både barn og unge voksne kan benytte i flere år. På skolesekker.no finner du markedets beste utvalg innen skolesekker. Uansett om ungen din går i barnehage, på barneskolen eller ungdomskolen kan du være sikker på å finne den perfekte sekken i denne nettbutikken.

I tillegg til å fokusere på skolesekker har de også et bredt utvalg av andre skolerelaterte produkter, blant annet pennal, drikkeflasker, gymbager, matbokser og regntrekk. Skolesekker.no har også egne sett som inkluderer skolesekk med mange kule og praktiske ting som barnet har behov for i barnehagen eller på skolen. Det som kjennetegner denne nettbutikken er ikke bare det omfattende utvalget, men også de forskjellige designene. Alle produktene i nettbutikken har ulik design noe som gjør at man alltid finner noe som er perfekt for ditt barn.

Frakt og Levering

Skolesekker.no benytter bare Bring som leveringspartner slik at leveringen både er rask og effektiv. Når bestillingen er mottatt blir den behandlet med en gang og sendt fra lageret. Det betyr at leveringstiden er på bare 3-5 virkedager. Hvis du handler privat blir bestillingen sendt med Posten Servicepakke eller Brevpost. I noen tilfeller kan også kunden velge og motta bestillingen direkte hjem på døren.

I bestillingsbekreftelsen vil det stå et kollinummer som du kan benytte for sporing av pakker. På nettsiden til Bring kan du derfor følge hele prosessen fra bestillingen blir sendt fra lageret og til det ankommer utleveringsstedet. Det gir de fleste kunder en stor trygghet, og du kan følge med hvor bestillingen til enhver tid befinner seg i Norge.

Dette er produkter av høy kvalitet, men noen ganger kan et produkt bli skadet under transport. I en slik situasjon er det viktig å ta kontakt med skolesekker.no samme dag på telefon eller epost. Dette må gjøres innen 7 dager. Er det ikke gjort innen det tidsrommet blir bestillingen regnet som levert i god tilstand. Må hele eller deler av bestillingen sendes i retur er det viktig at originalemballasjen er der. Ved en retur må kunden betale for kostnadene i forbindelse med returen.

Kundeservice

I nettbutikken kan du komme i kontakt med kundeservice via Live Chat. Du kan også ringe skolesekker.no i åpningstiden. Hvis du derimot har en litt lenger forespørsel kan det være mest hensiktsmessig og sende en epost som du får svar på innen rimelig kort tid.

Du kan betale med bankkort og kredittkort på skolesekker.no. I tillegg samarbeider de med Arvato Finance AS som gjør at du kan motta en faktura eller delbetale bestillingen din etter en kredittvurdering.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.