MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Skistart.com er en familieeid nettbutikk som ble grunnlagt i 2004. Helt siden starten har de tilbydd alt du kan tenke deg innen skiutstyr både for profesjonelle idrettsutøvere og for hele familien.

Hva de selger

Uansett om du ønsker deg nytt utstyr for skiturer med familien din eller om du skal gå alene på ski i fjell og naturen er dette nettbutikken for deg. Skistart.com er en profesjonell nettbutikk med mye kunnskap innen både ski og klatring. Det gjør at de fokuserer på kvalitetsprodukter fra ledende produsenter. Blant merkevarer du finner innen ski i nettbutikken er Atomic, Madshus, Fischer, Rottefella og Salom. Det er faktisk bare noen av dem, og vil bidra til at du får en god opplevelse ved bruk av utstyret.

I tillegg til å ha et stort utvalg av alle mulig ski har de også et bredt utvalg av klær. Tights, skidrakter, jakker, vester og buker fra stjernemerker som Kari Traa, Bula, Bjørn Dæhlie og Devold bare for å nevne noen.

Frakt og Levering

Skistart.com har gode betingelser for kundene sine. Blant annet er det helt gratis levering ved bestilling over 1000 kroner. Bestiller du under den summen tilkommer det en liten leveringsavgift. Alle bestillinger til Norge blir sendt med PostNord som er en trygg og effektiv leveringspartner. Du kan velge mellom standard- og ekspresslevering. Hvis du velger standardlevering kan du forvente bestillingen din innen 2-5 virkedager. Ønsker du derimot ekspress vil du gå forbi køen, og bestillingen blir sendt normalt innen 24 timer.

Har du bestilt produkter som krever montering eller håndplukking kan det ta litt lenger tid med levering. Det er også mulig å legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet i kassen om du ønsker at skistart.com skal prioritere deg.

Kundeservice

På skistart.com vil du finne en egen liste over de mest stilte spørsmålene samt svar. Det finner du ikke ut det du lurer på kan du ringe nettbutikken på det oppførte telefonnummeret for et raskt svar. Det går dessuten an å sende en epost til de, men da kan det ta litt tid før du får svar.

Det er også viktig for skistart.com med mange betalingsmåter. Det gjør at folk flest får muligheten til å nyte alle disse flotte produktene. Du kan derfor betale med vanlig bankkort. Det er også mulig og motta en faktura på bestillingen din takket være tjenesten Klarna. Med Klarna kan du også dele opp betalingen.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.