MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Shopping4net.com er en nettbutikk som i dag er lansert i 12 europeiske land, deriblant Norge. Nettbutikken er oversatt til norsk, noe som gjør dette til en grei plass for norske netthandlere. Det som kjennetegner shopping4net.com er at de har et stort og bredt utvalg innen flere typer produkter, av høy kvalitet og til en lav pris.

Hva de selger

I nettbutikken finner du blant annet et stort utvalg av skjønnhetsprodukter for både menn og kvinner. Deriblant sminker, kropps- og hudpleie, samt parfyme fra ledende produsenter, som Hugo Boss, Dr brant, Gucci, Juice Beauty, Redken og mange andre.

Shopping4net.com tilbyr også et av Europas største utvalg innen dags, ukes og månedslinser både med og uten styrke, fra produsenter som Cooper Vision og Alcon. Linseseksjonen har også et utvalg med øyendråper, linevæske, i tillegg til solbriller og briller.

Det som er veldig flott med akkurat denne nettbutikken er at de tilbyr et bredt utvalg innen forskjellige varegrupper. Om du f-eks. tar en titt i apotekseksjonen i nettbutikken vil du finne alt fra bind, plaster, og inkontinensbeskyttelse til vitaminer og mineraler. Det er heller ikke uten grunn at dette er en av barnas favorittbutikker på nett, med en så bred seksjon med leker. Ved å tilby leker fra BRIO, Micki, Hello Kitty og mange andre vil barna alltid finne den perfekte leken for dem.

I tillegg til at dette er et av barnas favorittbutikker, er det også flere mødre som er glad i den siden nettbutikken har en dedikert seksjon for interiør. Ved at nettbutikken fører produkter fra blant annet Alessi, Iittala, Global Stelton, kan du kjøpe alt av interiør her og gi hjemmet det løftet det fortjener.

Frakt og Levering

Ved bestilling på shopping4net.com er du sikret en rask levering. Det er helt gratis levering på alle bestillinger. Men du kan få med sporing om du betaler 6 kroner. Du har dermed muligheten til å følge leveringsprosessen fra den blir sendt fra lageret og helt hjem til deg. Har du bestilt produkter som har en totalvekt på 2 kg blir bestillingen normalt sendt med slitesterke og tykke konvolutter. Det blir da vanligvis sendt direkte hjem til deg. Er bestillingen tyngre blir det sendt til nærmeste postkontor, og du vil da ikke ha behov for å betale for sporing. Når bestillingen er sendt fra lageret mottar du en bekreftelse på epost. Eposten vil inneholde et kollinummer som du benytter hvis du ønsker å spore bestillingen din.

Du har 14 dagers returrett fra dagen du mottok bestillingen din. Du kan derfor heve kjøpet eller be om et bytte. Returen vil da bli påkostede kunden, men hvis det er en reklamasjon er det shopping4net.com som betaler returen.

Det kan være mange årsaker til en reklamasjon. Kanskje hele eller deler av bestillingen har blitt skadet under levering. Det kan også være på grunn av en produksjonsskade. Det er viktig at du reklamerer på bestillingen innen 7 dager fra du mottok den. Shopping4net.com vil påta seg og rette opp feil eller skader helt kostnadsfritt.

Et returskjema vil følge med bestillingen, og det er derfor viktig å fylle ut den hvis du ønsker en retur på grunn av reklamasjon, heve kjøpet eller bytting. Det er dessuten viktig at alle produktene er i originalemballasjen, og er i den tilstanden som når du mottok den.

Kundeservice

Shopping4net.com har en helt egen seksjon med de fleste spørsmål og svar. Finner du ikke ut det du lurer på kan du ta kontakt med shopping4net.com. Du kan ringe kundeservice alle hverdager mellom kl. 09.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00. Der vil du få svar med en gang. Du kan også henvende deg på faks. Det som kan være mest hensiktsmessig er og sende en epost eller melding via kontaktskjemaet, der du får svar innen 24 timer på hverdager.

Du kan både betale med Visa og MasterCard i nettbutikken, men du kan også betale med faktura takket være tjenesten, Fortus. Du må først gjennomgå en liten kredittsjekk, men etter det kan du også dele opp betalingen hvis du ikke kan betale alt med en gang.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.