MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Hvis du ser etter ekte skandinavisk design for hjemmet ditt er scandinaviandesigncenter.no akkurat den nettbutikken du har sett etter. Nettbutikken startet i 2002 og har siden den gang hatt en betydelig vekst.

Hva som selges

Scandinaviandesigncenter.no spesialiserer seg innen skandinaviske varemerker. Det som kjennetegner nettbutikken mest er at de fører bare produkter fra kjente produsenter, deriblant annet Marimekko, Littala, Eva Solo og VIPP. Det gjør at kundene alltid kan være trygge på at produktene de kjøper er av høy kvalitet.

Uansett om du ser etter noen nye pyntegjenstander til soverommet, stuen, kjøkket eller gangen kan du være sikker på at scandinaviandesigncenter.no har det. I nettbutikken finner du et utvalg med veldig flotte belysningsprodukter som vil lyse opp hjemmet ditt. Du vil også finne et bredt utvalg av stoffer og tekster, som for eksempel puter, sengesett, gardiner og voksduker. Stuen vil dessuten få seg et lite løft hvis du benytter et av teppene du finner på scandinaviandesigncenter.no.

Det er også et faktum at bare et enkelt møbel kan forbedre et rom til det bedre. Det er grunnen til at nettbutikken fører kvalitetsmøbler fra ledende skandinaviske designere som Ferm Living, Design House Stockholm og Normann Copenhagen.

Videre inneholder nettbutikken et bredt utvalg innen smykker og mote, interiørprodukter og produkter for kjøkken og borddekking.

Frakt og Levering

Når bestillingen er fullført vil du først motta en bekreftelse på epost. Det betyr at bestillingen er mottatt og at den er under behandling. Det tar som regel en dag før bestillingen blir sendt fra lageret. Med en gang bestillingen har blitt sendt med Bring mottar du en epost, der også kollinummeret vil stå. Med kollinummeret kan du derfor spore pakken din. Det gir deg en økt trygghet da du kan følge leveringsprosessen fra utsendelse til det ankommer utleveringsstedet.

Du har muligheten til å få tilsendt bestillingen til nærmeste postkontor, eller du kan velge alternativet, hjemlevering. Det er ikke alle steder der hjemlevering er et alternativ. Scandinaviandesigncenter.no har også en rask levering, så du kan forvente bestillingen din allerede innen 2-4 virkedager.

Selv om dette er produkter av topp kvalitet kan det hende at du ønsker en retur. Derfor har du hele 21 dager returrett. Du har derfor god tid til å se på produkter, og teste ut hvordan det ser ut i hjemmet ditt. Når du skal returnere et produkt er det viktig at de blir pakket inn i originalemballasjen og er i god stand.

Kundeservice

De aller fleste spørsmål finner du svar på i nettbutikken. Gjør du derimot ikke det kan du kontakte scandinaviandesigncenter.no på det oppførte telefonnummeret i nettbutikken. Du kan også sende en epost og vil da motta et svar innen kort tid.

Det finnes en rekke måter du kan betale for bestillingen på i nettbutikken. I tillegg til at du kan motta en faktura fra Klarna, kan du også betale med vanlig bankkort eller kredittkort. Hvis du føler PayPal er mye mer hensiktsmessig og tryggere som betalingsmåte, samt har en positiv balanse, kan du også betale med det.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.