MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Reima er et finsk merkenavn som ble grunnlagt i 1944. I Norge selges dette merkenavnet i nettbutikken reima.com, samt en rekke andre norske butikker. Klesmerket Reima er kjent for sin gode holdbarhet, og det er ikke uten grunn. De benytter nemlig et materiale som heter Enstex, som både er slitesterkt og vannavvisende.

Hva de selger

På Reima.com kan du finne et stort utvalg av alle typer klær for barn mellom 0 og 12 år. Det som er unikt med denne nettbutikken er at den er delt opp etter alder, noe som gjør det svært lett å finne nye klær for barnet ditt. For at barnet ditt skal være tørr hele dagen kan du blant annet finne et stort utvalg av parkdresser av høy kvalitet. Du kan dessuten bla gjennom en stor katalog med hodeplagg, sokker, hansker, halsplagg.

Hvis du er ute etter en praktisk overdel eller underdel har nettbutikken det også. En ting som fort kan irritere småbarnsforeldre er at ungene kommer hjem og er våte på beina. Det er noe som kan resultere i sykdom slik at barnet ikke får gått på skole eller barnehage. Du kan derfor finne et bredt utvalg innen vintersko og gummistøvler. Om sommeren er rett rundt hjørne kan du også bestille noen flotte  og nye sandaler.

Frakt og Levering

Når du har fullført bestillingen mottar du en bestillingsbekreftelse med alle detaljene. Bestillingen vil da bli sendt fra lageret i Finland og vil da normalt ankomme utleveringsstedet i løpet av 3 til 8 virkedager. I forbindelse med høytider kan det ta litt lenger tid. Det koster bare 79 kroner i leveringsgebyr for bestilling. Det er uavhengig av hvor mange bestillinger som er fullført samme dag eller størrelsen. Bestiller du derimot for over 1 500 kroner er leveringen helt kostnadsfritt.

Har du mottatt et produkt som ikke står til forventningene kan du returnere produktene enkeltvis eller samlet innen 14 dager. Ønsker du å heve kjøpet ved retur blir kjøpesummen tilbakebetalt innen 14 dager. Den returen må du selv bekoste. Hvis det er en reklamasjon på produkter som er ødelagt under transport eller det er en liten fabrikkskade vil reima.com refundere returkostnadene. Det vil i en slik situasjon være viktig at produktene er i original produktemballasje for at det skal anses som en reklamasjon.

Kundeservice

Reima.com har sett viktigheten av god kundeservice. Det er grunnen til at de har en rekke kontaktalternativer. I nettbutikken kan du sende en henvendelse via kontaktskjemaet. Ønsker du mer personlig hjelp kan det være mest hensiktsmessig og kontakte nettbutikken via det oppførte telefonnummeret. Siden selskapet bak nettbutikken er finske vil det være nødvendig med optimale engelskkunnskaper.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.