MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Pureskin.no er en norsk nettbutikk som ble startet opp av Lene Jahren. Grunnen til at hun startet pureskin.no er egentlig ganske enkel. Hun gikk gravid med sitt første barn og ble oppmerksom på hvor mange skadelige stoffer mennesker utsettes for dårlig, og valgte derfor å fordype seg i akkurat det. Det er grunnen til at hun valgte å starte nettbutikken pureskin.no som tilbyr bare økologiske produkter som er basert på naturlige råvarer.

Hva de selger

På pureskin.no finnes du blant annet et stort utvalg av økologisk parfyme fra ledende og internasjonale merker. Pureskin.no fører også en rekke hudpleieprodukter, som både er pleiende, rensende og beskyttende for huden. Produsentene som føres har en ting til felles – alle produktene er uten skadelige kjemikaler.  Av hudpleieproduktene finner du merker som Soapwalla, COOLA, Fig+Yarrow og mange flere.

Det er også viktig at håret får den riktige pleien. I dagens samfunn er det helt vanlig at håret blir utsatt for mye belastning både på grunn av klimaet og at mange farger håret. Det er noe kvinnen bak pureskin.no har valgt å gjøre noe med. Med de naturlige hårproduktene som selges i nettbutikken vil du få tilbake det sunne og vakre håret du har drømt om.

Videre fører pureskin.no en rekke sminkeprodukter og sunne og økologiske matvarer som dekker hele families behov.

Frakt og Levering

Leveringen koster 79 kroner for hver bestilling, men om du bestiller for over 1000 kroner er leveringen helt kostnadsfritt. Hvis du bestiller innen kl. 09.00 på hverdager, og produktene er lagerfør vil de bli sendt med en gang. Hvis produktene må bestilles eksternt må du påberegne litt lenger ventetid.

Pureskin.no samarbeider med PostNord om levering av alle bestillinger, noe som sikrer en rask og problemfri levering. Når bestillingen blir sendt fra lageret til pureskin.no, vil du derfor motta en bekreftelse med en unik sporingskode. Takket være sporingskoden kan du derfor følge hele prosessen fram til bestillingen har ankommet nærmeste postkontor eller post-i-butikk.

Kundeservice

Mye av det du lurer på finner du informasjon om i nettbutikken. Hvis du derimot har behov for å komme i kontakt med kundeservice kan du blant annet ringe på det oppførte telefonnummeret. Du kan også sende en henvendelse via kontaktskjemaet eller på epost, der du mottatt svar innen veldig kort tid. På hverdagene kan du dessuten kommet i kontakt med kundeservice mye raskere ved å sende en melding via Live Chat.

Du kan betale med kredittkort og visakort med Klarna Checkout. Klarna bidrar også til at du kan motta en faktura med bestillingen, med 14 dagers betalingsfrist. Du må gjennomgå en liten kredittsjekk, men etter det kan du også dele opp betalingen din inn i flere betalinger hvis det passer behovet ditt best.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.