MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Proshop

Proshop AS vil være nordmenns foretrukne leverandør av elektronikk til hus og hjem. Vi ønsker å være kjent for å tilby billige kvalitetsprodukter og alltid skape en god kjøpsopplevelse.

Proshop er Danmarks eldste og største nettbutikk innen IT og hjemmeelektronikk. Vårt oppkjøp av BestBuy AS (www.bestbuy.no) i Norge er et av flere steg i en større internasjonaliseringsplan. I de landene vi åpner nettbutikk i kommer vi til å ha en lokal strategi. Det vil si at vi kommer til å samarbeide med lokale leverandører, med et lokaltilpasset sortiment og på det lokale språket.

Det betyr at vi i Norge tilbyr en norsk nettbutikk med norske priser og med tilgang til norsk kundesupport. Om du som kunde har behov for å returnere en vare kan det gjøres til nedenstående adresse i Norge. Obs! Det er ikke mulig å kjøpe eller hente varer på denne adressen.

Nedenstående adresse er kun for retur og reklamasjon av varer.  Alle pakker som sendes til Proshop skal sendes med sporbar post (ikke postoppkrav).

Proshop har online tilgang til mere enn 100.000 varer og vi kan alltid trekke disse produktene inn på vår hjemmeside. Vi ser det som vår oppgave å presentere det mest attraktive utsnitt av dette sortiment til våre kunder, så vi er sikre på å alltid ha de mest spennende produkter, både når det gjelder pris og kvalitet.

Hos Proshop AS er vi stolte av å være tilgjengelig for våre kunder. Vi har en kompetent serviceavdeling som er klar til å hjelpe. Medarbeiderne kan kontaktes på telefon eller e-post – se åpningstider under. Vi er opptatt av å kontinuerlig forbedre vår service, og er ikke redd for å si at vi har bransjens beste kundeservice.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.