MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Probikekit.co.uk er en engelsk nettbutikk som ble startet allerede i 1990. Nettbutikken spesialiserer seg på sykler og sykkelutstyr, og har siden den gangen blitt en markedsledende nettbutikk innen dette.

Hva de selger

Enten du er ute etter sykler eller sykkeldeler kan du være sikker på at du finner det på probikekit.co.uk. Helt siden starten har denne nettbutikken vært driftet av personer med en stor forkjærlighet for sykkelsporten. Det har dermed resultert i at nettbutikken inneholder bare produkter av en spesielt høy kvalitet.

Det kan være at du er en profesjonell syklist eller sykler på hobbybasis, og da kan du ha bruk for både utstyr, klær eller en ny sykkel. Du kan derfor være sikker på at probikekit.co.uk har det du trenger. Selv om hovedfokus er sykkel og sykkelutstyr, har de også en rekke produkter rettet mot triathlon og løping. Probikekit.co.uk har dessuten et stort utvalg av ernæringsprodukter i tillegg til klær for både kvinner og menn.

Det som gjør denne nettbutikken så spesiell er at de bare fører produkter fra kjente leverandører. Blant annet finner du produkter fra produsenter som Michelin, Shimano, Craft og Castelli og mange flere.

Frakt og Levering

En standardlevering fra nettbutikken koster 4.99 pund, noe som tilsvarer omtrent 65 kroner. Det er helt gratis ved bestilling over 40 pund. Fra lageret som ligger i England tar det normalt 3-6 dager. For mange kan det være mest praktisk og bestille sporing med bestillingen. Det koster fra 4.99 pund, men da kan du følge leveringsprosessen fra lageret og til utleveringsstedet i Norge.

Hvis du har mottatt feil produkt eller du ønsker et bytte går det helt fint. Returen vil dessuten være helt gratis. Det første du må gjøre er å kontakte kundeservice før en retur. Det er viktig at du har bestillingsnummeret klart for best mulig hjelp. Du må også informere om grunn for retur, og vil da motta et unikt returnummer som bare gjelder den ene returen. Alle produktene må være i den tilstanden de kom i, og i originalemballasjen. Returskjemaet må ligge i pakken med returen din. Når du har sendt returen med posten må du be om et postbevis som er kostnadsfritt slik at refusjon kan behandles.

Kundeservice

I nettbutikken finner du en egen hjelpeside der det meste av informasjon står. Finner du ikke svaret du lurer på kan du ta kontakt direkte med nettbutikken. Det kan du gjøre via kontaktskjemaet der du får svar innen kort tid. Hvis du har en forespørsel som du ønsker et raskt svar på kan det lønne seg å ringe kundeservice eller benytte Live Chat.

Du kan også betale med en rekke bankkort i nettbutikken. Hvis du har en aktiv PayPal-konto kan du også betale med det.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.