MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Porsgrunds Porselænsfabrik ble startet allerede i 1985, og har siden den gang vært en av Norges aller største merkevarer innen porselen, der fokus har vært design, godt håndverk og den aller beste kvaliteten. De aller fleste hjem i dag har produkter fra denne produsenten, deriblant toaletter, vaser, servise og masse annet som er produsert i porselen av ypperste klasse. I takt med utviklingen har Porsgrunds Porselænsfabrik de siste årene også fokusert på nettbutikken porsgrund.no, der de tilbyr alle disse flotte produktene for den norske beholdningen.

Hva de selger

Enda det er over 130 år siden starten til denne produsenten, produserer Porsgrund Porselænsfabrik enda håndverksprodukter for å ivareta de gamle tradisjonene. I nettbutikken kan du derfor kjøpe et stort utvalg av håndverksproduktene. Du kan blant annet finne et stort utvalg av seriene: Bogstad Hvitt, Bogstad stål, Noravasene og de flotte Norgesglassene som fabrikken er kjent for. Dette er produkter som er spesielt flott som en gave, og kan gjøre så serien blir helt komplett. Videre finner du også et bredt utvalg av lysestaker, fat, servise og porselensskulpturer med flere forskjellige motiver.

Frakt og Levering

Alle bestillinger blir sendt med PostNord, som sikrer en trygg og svært rask levering. Ved bestilling blir bestillingene vanligvis sendt samme dag, senest innen 24 timer. Hvis det er en periode med stort påtrykk kan leveringen ta noe lenger tid, men du vil da få beskjed.

Selv om leveringskostnaden varierer fra hvor i landet bestillingen skal leveres, så er den normal veldig lav, men om du bestiller for over 500 kroner er leveringen helt kostnadsfritt. Takket være det gode samarbeidet med PostNord vil du motta en bekreftelse med en gang bestillingen er sendt fra lageret. I bekreftelsen får du også oppgitt en unik sporingskode, som gjør at du kan følge med på leveringsprosessen helt fram til utleveringsstedet. Den vil da bli levert på ditt nærmeste postkontor. Du vil motta en SMS eller hentelapp som du må vise for å få utlevert bestillingen din.

Når du har mottatt bestillingen har du 30 dagers returrett. Du kan dermed returnere hele eller deler av bestillingen for et bytte, eller du kan be om en tilbakebetaling. Det er uansett viktig at de returnerte produktene er i samme stand som da du mottok de, og at de er i originalemballasjen. Er ikke de det kan returretten frafalle.

Kundeservice

Du kan betale med kredittkort og visakort i nettbanken, men porsgrund.no benytter også Klarna. Etter en liten kredittsjekk av kunden vil du da kunne motta en faktura med bestillingen, søke om betalingsutsettelse eller dele opp betalingen.

Selv om du finner masse informasjon i nettbutikken kan du også ringe til porsgrund.no mellom kl. 08.00 og 16.00. Du kan dessuten sende en henvendelse via epost der du får svar innen kort tid.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.