MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Pinsett.no er en relativt ny norsk nettbutikk som ble startet av Fred Hamelten. Grunnen til at han startet pinsett.no var at han som øyebryneekspert hadde sett nok av billige pinsetter av dårlig kvalitet.

Hva de selger

I nettbutikken vil du ikke finne Norges største utvalg av pinsetter, men derimot pinsetter av den aller beste kvaliteten. Kvalitet overfor kvantum er noe menneskene bak nettbutikken lever etter hver eneste dag. I løpet av bare et per år har de gått fra å være en liten og beskjeden nettbutikk til å levere pinsetter og andre frisørprodukter til frisørsalonger, parfymeri og hudsalonger over hele landet. I tillegg til sitt utvalg med kvalitetspinsetter har de en stor katalog med sakser, neglesakser og vippestenger fra ledende produsenter. I nettbutikken har de dessuten et lite utvalg med sminke for øyebrynene.

Frakt og Levering

Det er helt gratis levering av bestillinger over 499 kroner. Hvis bestillingen din er under den summen er det en fast leveringskostnad på bare 29 kroner. For at leveringen skal få raskest mulig blir den sendt som brevpost eller som Klimanøytral Servicepakke. Pinsett.no er svært opptatt av at leveringen skal være rask for kundene, og derfor blir den bli behandlet med en gang bestillingen er mottatt. Du vil da normalt motta dine nye produkter innen bare 1-3 virkedager.

Alle produktene som selges på pinsett.no er av svært høy kvalitet, men ting kan skje uansett. Det kan være en liten produktskade eller produkter har blitt skadet under transport. Du har derfor 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen bestillingen er mottatt av kunden. Ønsker du derfor en retur kan du ta kontakt med kundeservice, men det er viktig å påpeke at returen betales av kunden og vil bli refundert deg når hele bestillingen er betalt av kunden, avhengig av betalingsmetode.

Kundeservice

Selv om de fleste spørsmål og svar finnes i nettbutikken kan du ta kontakt med nettbutikken om du har noen andre forespørsler. Det aller beste kan være å sende en melding via kontaktskjemaet i nettbutikken. Ønsker du derimot en rask avklaring kan du ringe nettbutikken på alle hverdager mellom kl. 09 og 16.00.

Det er viktig for pinsett.no at alle kan få nyte de flotte produktene i nettbutikken. Det er derfor du kan betale med vanlig bankkort som de fleste har. Du kan også motta en faktura sammen med bestillingen om du blir godkjent av Klarna etter en liten kredittsjekk. Takket være klarna kan du også delbetale bestillingen din.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.